Ovaj stan od 24 m2 istovremeno je chic i praktičan te krije sve što vam treba za ugodnu svakodnevnicu

INTERIJERI
14.10.2020.

Ono što projekt uređenja stana manje kvadrature čini posebnim, upravo je želja da spojimo praktičnost, ugodnost i toplu vibru u ograničenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključno je imati iskoristive ideje za skladištenje, kao i stil uređenja koji će kreirati atmosferu u kojoj ćemo se uvijek osjećati dobrodošlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarska arhitektica Edit Sátori je u Budimpešti uredila stan inspiriran španjolskom kulturom za mladi par koji je ove godine, potpuno zasluženo, nagrađen i Big See Grand Prix nagradom za najbolji interijer.

Karakterizira ga kontrast između stare strukture zgrade i moderni dizajn.

Kuhinjski namještaj dolazi u maslinasto zelenoj boji i krije sve kuhinjske uređaje, dok u dnevnom boravku vlada igra formama i oblicima. Ističe se tapeta s uzorkom i kauč s printom. 
U blagovaonici je u fokusu okrugli stol koji je naglašen stolicama Vernera Pantona, a unutar prostora prirodno se uklopio i krevet za spavanje koji je okružen brojnim ormarićima. Kupaonica je odvojena zidom i uređena je u crno-bijelim tonovima s pokojim žutim detaljem.
Kroz fotografije u potpisu Gergő Gosztom pogledajte ovaj živopisan i unikatan interijer koji poziva da i mi još bolje iskoristimo prostor u našim domovima te mu damo osobniju notu. 

INTERIJERI , 14.10.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Gergő Gosztom/ bigsee.eu/

Podijeli:

Posljednje objavljeno