Ova mladenka odlično nosi Hunter čizme i vjenčanicu s perjem

VJENČANJA
27.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska dizajnerica interijera, María Villalón Puras, koja je već u modnim krugovima poznata po vještoj igri s basic i trendi komadima u ormaru, za svoje vjenčanje održano ovog vikenda birala je nešto drugačiju vjenčanicu. Sve ljubiteljice nekonvencionalnih vjenčancica, pri odabiru haljine redovito eksperimentiraju s krojem i materijalom od kojeg je ista izrađena, a istom formulom vodila se i María.


Riječ je o haljini dugih rukava koja je upotpunjena čipkom u gornjem djelu, dok je donji dio suknje naglašen suptilnim volanima koji su uz rub ukrašeni perjem. Vjenčanica je savršen primjer balansa između tradicionalnih (čipka) i modernih komponenti (perje) u dizajnu. 

Bajkovitu haljinu je dizajnirao Jorge Vázquez, a osim haljinom, pozornost je ukrala i odabirom obuće. Naime, vjenčanje je održano u pokrajni Cantabria, a kišovito vrijeme nije baš pogodovalo fotografiranju. Zbog toga se nakon ceremonije María preobula u žute gumene Hunter čizme kako bi opušteno pozirala prilikom kreiranja toplih ljubavnih foto uspomena. 

Iznimno cool i opušten odabir dizajnerice brzo je ukrao simpatije na društvenim mrežama, a Maria nam je još jedanput potvrdila da je moda svakodnevna igra i da uz malo odvažnosti i stava, svaka kombinacija dobiva čistu peticu!   

VJENČANJA , 27.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

elle.es

Podijeli:

Posljednje objavljeno