OREA Art Market: 3 brenda koja će vas iznenaditi ponudom ove godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

OREA Art Market: 3 brenda koja će vas iznenaditi ponudom ove godine

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
7.6.2023.

Ostalo je još nekoliko dana do zvaničnog početka OREA Art Market-a — to jest, kada planiramo posjetiti tradicionalno okupljanje poduzetnika i kreativaca sa posebnim ponudama originalnih, ručno rađenih artikala koji će krasiti naše domove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali vi ih već znate, pa ih nećemo previše otkrivati ​​za vas, osim male napomene da je Art Market projekat OREA platforme, najveće online platforme koja predstavlja prvu multi vendor platformu u našoj zemlji.

 Na Bonjour.ba smo već imali priliku podijeliti mali sneek peek o tome šta nas očekuje i kakve nam novitete pripremaju u razgovaru sa Senitom Slipac, jednom od osnivačica OREA platforme, ali ovaj put smo odlučili razgovarati sa 3 brenda koji će se predstaviti 11.06. od 11 do 18h u Zemaljskom muzeju, a koji, vjerujemo, zaslužuju dodatnu pažnju.

 

Upoznajte Gea Heal
 


 

Možete li nam opisati svojim riječima vaš brend, gdje pronalazite inspiraciju i šta ga čini posebnim?


Gea Heal inspiraciju pronalazi u divljinama i ljekovitom izobilju hercegovačke regije. Nježni proizvodi su u potpunosti ručno rađeni. Bazirani na lokalnom aromatičnom bilju, štite kožu od prejakog sunca ljeti i naleta bure u zimskim danima. Kod nas možete pronaći ljekovite, mirisne meleme, balzame, eterična ulja, sapune, sokove i  druge miomirisne pripravke.

 


 

Biste li nam otkrili šta nam pripremate za OREA Art Market? Koji će proizvodi biti u fokusu i možemo li očekivati neki novitet?
 

Ove godine na OREA Art market dolazimo sa novim Gea Heal dizajnom, u potpunosti inspirisanim prirodom i njenim procesima. Donosimo i nekoliko novih proizvoda koji će sigurno biti privlačni OREA Art market ljubiteljima.

 


 

Ovaj put smo po prvi put pripremili i radionicu za dječiji kutak te ćemo sa djecom praviti svjetlucave repelente. Radujemo se predstojećem vikendu i druženju na OREA Art marketu!

 

Upoznajte brend Tufna


 


 

Možete li nam opisati svojim riječima vaš brend, gdje pronalazite inspiraciju i šta ga čini posebnim?


Tufna je brend ručno rađenog nakita od polimerne gline i medicinskog čelika što ga čini izuzetno laganim i što mi je posebno drago, nosivim osobama sa alergijama na bižuteriju. Kada me pitaju kako bih opisala Tufnu volim da se sjetim jedne sjajne reakcije mušterije koja je rekla da joj je sav nakit jako lijep i nadasve optimističan i baš bih voljela da je optimizam prva stvar koja se primjeti i osjeti kada nosite Tufnu.

 

Nastavljamo bojiti instagram u zeleno 💚 Treći dostupan model je ujedno i poslednji u zelenim i zlatnim nijansama....

Posted by Tufna on Saturday, 15 April 2023

 

Sva ta raznolikost boja, oblika i samog karaktera nakita, omogućava svakom da pronađe nešto za sebe i ispolji svoju jedinstvenost noseći unikatan rad ispunjen ljubavlju i dobrom energijom.

 

Šta nam pripremate za OREA Art Market i koji će proizvodi biti u fokusu?


Za ovaj OREA Art Market pripremam dosta novih modela koji će biti premijerno izloženi, ali i dio već poznatih i vidjenih Tufna klasika.

 

Današnji dan ljubavi i to sunčan, savršen je da vam bolje ufotkam ovaj model u koji sam zaljubljena preko ušiju 🥰🥰 Ali i...

Posted by Tufna on Tuesday, 14 February 2023

 

Upoznajte Amaranthine

 


 

Možete li nam opisati svojim riječima vaš brend i šta ga čini posebnim?


Amaranthine je hrvatski brend ručno izrađenog nakita za svaki dan. U izradi koristimo poludrago kamenje, plemenite metale i satenske trake raznih završnih obrada. Svaki komad Amaranthine nakita malo je umjetničko djelo na onome tko ga nosi.

 Šta nam pripremate za OREA Art Market i koji će proizvodi biti u fokusu?


Kako se imamo priliku prvi puta uživo prezentirati publici u Sarajevu, pokušat ćemo imati što veću paletu svojeg nakita. To će biti izazov jer do sada imamo preko 130 modela nakita pa kad se tome dodaju još opcije s bojama to kupcima daje mogućnost da baš pronađu model za sebe.

 

 

Ali kako dolazi ljeto fokus će biti baš na njemu. Vidimo se u Sarajevu!

 

***
Naslovna fotografija: OREA Art Market PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno