Bonjour.foto priča: Posjetili smo OREA Art market i pronašli jako zanimljive radove bh. kreativaca - Bonjour.ba - bh.lif...

Bonjour.foto priča: Posjetili smo OREA Art market i pronašli jako zanimljive radove bh. kreativaca

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
15.8.2021.

Topao ljetni dan, bajkovit ambijent Botaničkog vrta Zemaljskog muzeja i kreativni radovi čak 58 domaćih brendova samo je mali uvod u atmosferu koja je vladala jučer na OREA Art Marketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine se market održava dva dana, a svi posjetitelji će i danas od 10h do 19h moći na kreativnom uređenim pultovima s mnoštvo #madeinBiH artikala pronaći nešto za sebe ili poklon za najmilije.


Adresa je ovo na kojoj ćete pronaći unikatne, handmade proizvode koji će imati svoje mjesto u vašem ormaru, kutijici za nakit, domu, dječjoj sobi ili beauty rutini.
Pažnju će privući upravo načinom izrade, pričom koja je utkana u svaki artikl, ali i dizajnom uz koji ćete imati artikle koji će se u vašoj svakodnevnici zadržati sezonama. 

U bašti koja savršeno evocira duh ljeta, uživali smo u razgledavanju i kupovini artikala, druženju i smijehu. Goste marketa, ali i sve izlagače jučer je pozdravila Amra Džeko, jedna od članica OREA platforme koja je i organizator ovog marketa.


Amra nije krila oduševljenje atmosferom koja je vladala, ali i ponovnom susretu sa svim domaćim dizajnerima i kreativcima koji su kroz ova dva dana na OREA Art Marketu izložili djelić svojih šarolikih radova.


Kroz fotografije koje je Marko Jovančić napravio za Bonjour.ba vodimo vas u šetnju kroz štandove izlagača ovogodišnjeg marketa, ali i donosimo djelić atmosfere.

***
Tekst: Bonjour.ba
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno