Pogledali smo seriju "Only Murders In The Building" i kažemo: Trčite pred male ekrane! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Pogledali smo seriju "Only Murders In The Building" i kažemo: Trčite pred male ekrane!

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
12.11.2023.

Ako ste poželjeli pogledati seriju koja će vas držati u napetosti do posljednjeg trenutka, a pri tome donijeti autentičan i sarkastičan humor, predlažemo jednu unikatnu koja spaja komediju i misteriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Only Murders In The Building je serija koja se pojavila 2021. godine i uz neobičan spoj glavne postave, prikovala sve obožavatelje krimi serija za male ekrane. Koliko god neočekivan trio, Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short su prikazali odličnu glumačku kemiju kroz tri sezone serije.

 Radnja serije

Serija prati troje susjeda koji žive u kultnoj zgradi New Yorka – The Arconia (zgrada zaista postoji, iako se zove The Belnord, te je jednako grandiozna uživo kao što je predstavljena i u seriji). Kao veliki obožavaoci true crime podcasta, zbliže se prilikom ubojstva koje se dogodi u zgradi te odluče pokrenuti svoj vlastiti podcast pod nazivom „Samo ubojstva u zgradi“.

Svaka sezona donosi novo ubojstvo i da, uvijek se dogodi na istoj lokaciji. Moramo priznati da, čak iako ste vjerni fan ovakve tematike i smatrate da ste pomalo već i sami postali detektiv, zaista je teško do zadnjeg trenutka pogoditi tko je glavni krivac.

Osim neizvjesnosti, sigurno će vas osvojiti i njihovi dovitljivi, sarkastični i humoristični dijalozi (nešto u čemu se Selena Gomez odlično snašla uz dva veterana komedije), ali i atmosfera koja se provlači kroz seriju, uključujući interijere s karakterom, ulice New Yorka kroz koje uvijek volimo barem virtualno prošetati, te odlična kostimografija koja savršeno odražava osobnost svih aktera.

 U posljednjoj sezoni, uz već odličnu glumačku postavu, našli su se i Maryl Streep, Jesse Williams i Paul Rudd. Vjerujemo da smo dali već dovoljno informacija da počne binge gledanje ove serije.

 Pogledati ju možete na streaming platformi Disney+ (dostupna je i u BiH) za članstvo koje se plaća 9 eura mjesečno. Ako još niste upoznati s Disney+ platformom, možemo reći da se ovaj iznos svakako isplati, posebno ako ste ostali bez ideje što gledati na Netflixu ili Hbo Max. Osim navedene serije, tu možete pronaći mnoštvo filmova i serija, od Marvel izdanja do omiljenih klasika kao što su Kućanice, Moderna obitelj ili Grey's Anatomy.


Za početak pogledajte trailer koji će vas zasigurno zaintrigirati i pozvati na gledanje


* * *
Naslovna fotografija: @onlymurdershulu

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno