Odlična atmosfera i brojni poznati gosti na reviji dizajnerice Belme Tvico

MODNE VIJESTI
16.8.2018.
 Na mjestu bezvremenske ljepote, sinoć je uz brojne prijatelje, suradnike i drage goste Belma Tvico predstavila svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2019.godine.

Botanički vrt Zemaljskog muzeja pokazao se kao savršena kulisa za samostalnu reviju bh.dizajnerice i predstavljanje kolekcije kojom vlada vibrantna paleta boja i elegantni krojevi koji naglašavaju žensku siluetu.
 Još prošle godine, u razgovoru Belma nam je otkrila da je za nju ključ uspješnog modnog branda upravo stalni rast, edukacija i ulaganje u brand.
„Oduvijek sam sanjala da svoju kolekciju predstavim u Parizu i evo moja želja se ostvarila. Mnogo sam uložila u kolekciju, snimanje lookbooka, zatim snimanja izrade kolekcije, tačnije kratkog making of filma i naravno u najnovije materijale. Uspjeh leži u tome da samu sebe tjeram da napredujem, da se educiram u modi, da stalno istražujem nove krojeve i dezene i da sebe ne sputavam. I od početka nam je vodilja bila da dame u BiH imaju svoj luksuzni brand.“
Ovom revijom pokazala je da se i dalje drži tog recepta za uspjeh.

 

IMG 2107

IMG 2137

Dame su pri dolasku na reviju uživale u dodatnom sadržaju, ugodnom razgovoru, a s kolekcijom su prije početka revije mogle pobliže upoznati i kroz lookbook fotografije koje su kreativno izložene između raskošnih krošnji drveća. Uz modnu pistu postavljenu u vrtu, zid s Belminim logotipom koji se suptilno nametao kao početak njene 'runway' priče te bijele Tiffany stolice koje su dočekale goste, bilo je jasno da sve modne entuzijaste očekuje sjajna večer pod otvorenim nebom.

IMG 2031

IMG 2025

IMG 2140

IMG 1968

IMG 2001


PreviousNext

Brojni gosti i ljubitelji rada dizajnerice došli su kako bi podržali Belminu reviju, a dok iščekujemo fotografije kolekcije, pogledate koga smo sve zatekli u Botaničkom vrtu prije samog početka modnog showa.

 

PreviousNext

 

 

Foto: Marko Jovančić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: