Ova posebna tailor made odijela za mladoženje dolaze iz studija mladog hrvatskog brenda – O'dijelo - Bonjour.ba - bh.lif...

Ova posebna tailor made odijela za mladoženje dolaze iz studija mladog hrvatskog brenda – O'dijelo

Tekst:

Emina Smaka

VJENČANJA
18.1.2022.

Kao jedan od najvećih modnih klasika, odijelo je važan dio muške mode i garderobe svakog muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to izgledaju odijela za modernog muškarca u svojim nam kolekcijama otkriva O’dijelo, brend muških odijela iz Istre, čiji se modeli ističu svojom personaliziranom unutrašnjosti i Hi-Tech elementima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ko se krije iza ovog mladog brenda? 

Iako se poslovni svijet, kao i poslovna garderoba, neprestano mijenja, savršeno krojeno odijelo uvijek će biti ultimativni poslovni klasik i sinonim za eleganciju. Moderna ideja odijela njegovu uniformiranost spaja s funkcionalnošću i personalizacijom. Upravo su takva odijela dizajnerice Anje Stehlik koja se nalazi iza brenda O’dijelo. Anja se posvetila radu sa muškarcima i upravo je tu unikatanost i personaliziranost sakoa izdvojila kao detalj u kreiranju odijela po mjeri jer su detalji ti koji čine razliku u muškoj modi i upravo su zato izazov. Ovakva ideja za odijela oduševila je mnoge, a Anja kaže:

O kakvim odijelima se zapravo radi? 

Elastična ilustrirana podstava idealna je za sve one koji svom izgledu žele dati osobni pečat, a uz to zadržava temperaturu tijela i omogućuje nesmetane kretnje. Nova kolekcija odijela stavlja naglasak na udobnost, mogućnost stiliziranja, personaliziranja, te nove teksture materijala i krojeva. Kolekcija poslovnih odijela temelji se na konceptu 'dress to impress', dok slim fit forma odijelima daje moderni izgled. U sivoj i bež boji, kariranom i pepita uzorku, novi O’dijelo modeli mogu se, baš kao što vizuali koji prate kolekciju pokazuju, stilizirati i u casual i u poslovnim kombinacijama. Odijela nove generacije jednako dobro izgledaju u kombinaciji sa statement tenisicima i T-shirtom, kao i u elegantnom poslovnom looku.

Svako je vjenčanje jedinstvena priča i upravo je stoga kreirana priča unutar svakog sakoa kako bi svaki mladoženja uistinu bio originalan. Odijela možete pronaći na Instagram profilu, web stranici www.anjastehlik.com, te u Puli na adresi Zagrebačka 7.  

* * * 
Naslovna fotografija: O'dijelo Press

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno