Objavljena je kuharica s receptima iz serije Prijatelji i možete ju naručiti na kućnu adresu

MODNE VIJESTI
21.5.2020.

Čak i šesnaest godina nakon objave prve epizode kultne serije, ovaj sitcom je i dalje među našim favoritima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznova uživamo u epizodama koje donose val smijeha, bude nostalgiju i iznova podsjećaju na određene životne vrijednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ljubav, prijateljstvo, razgovor o karijeri, obitelji i modi, važan dio serije upravo je hrana, budući da su među glavnim likovima dva hedonista. Joey, veliki fan tjestenine, pizze i sendviča i 'How you doin' te Monica, kao strastvena kuharica i perfekcionistica.

Kuharica Amanda Yee, napisala je kuharicu Friends: The Official Cookbook koja sadrži recepte za jela koja je Monica pripremala za Dan zahvalnosti, deserte s jagodama koje priprema Rachel, pomfrit na Joey način, kao i naputke za pripremu kolačića kakve je pripremala Phoebe. U ovim jelima su uživali akteri serije, a sada možete i vi.
Kuharica je trenutno dostupna u PRE-ORDER opciji na amazon.com, a u prodaji će biti dostupna od 22.9. Iako smo dosada za brojna jela iz serije pronašli razne varijacije recepata, vjerujemo da će brojni fanovi Prijatelja željeti isprobati identične recepture sa seta serije i u svom domu.


 

MODNE VIJESTI , 21.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno