Dok čekamo novi film s Meg Ryan, donosimo pregled njenih kultnih romantičnih komedija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Dok čekamo novi film s Meg Ryan, donosimo pregled njenih kultnih romantičnih komedija

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
6.9.2023.

Meg Ryan, glumica koja je vladala romantičnim komedijama 90-ih, ponovno se vraća na filmsko platno i sigurni smo da željno iščekujete njeno novo glumačko (ali i redateljsko) ostvarenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Film "What happens later" stiže u kina u idealno vrijeme. Sada kad nam prijelaz u novu sezonu donese hladni povjetarac, svima je potrebna topla i zabavna romantična komedija za dane koje želimo provesti pod dekicom.

 Dok svi nestrpljivo čekamo novi film, sigurni smo da i vi njene kultne romantične komedije možete gledati nebrojeno puta i svaki put se jednako smijati, plakati i nadati sretnom završetku. Mi smo izdvojili tri favorita uz koja ćete skratiti vrijeme dok novi film ne stigne u kina.


Romansa u Seattleu

Film koji je izašao još 1993. godine i nikada nije nestao s liste favorita. Meg Ryan i Tom Hanks zaista su bili kralj i kraljica romantičnih komedija čiju smo kemiju na filmskom platnu svi posebno voljeli. Ovo je topla priča o idiličnoj ljubavi koja istražuje temu ljubavi i sudbine koja uvijek iznova zabavlja, a s kojom se možemo poistovjetiti i u ovo današnje, digitalno doba.

Imaš poruku

Još jedan film koji priča o ljubavi u digitalnom svijetu, a koji opet spaja ovaj neodoljivi par na malim ekranima. Priča je to o dvoje poslovnih rivala koji se upoznaju online i zaljube se razmjenjujući email poruke. Vjerujemo da ćete, bez obzira po koji put gledali film, srčano navijati da dvoje glavnih aktera shvate što prije da se zapravo vole i u stvarnom svijetu.

Kate i Leopold

Klasik, možda i najveći od svih navedenih. Koliko god puta ga „ulovili" na televizijskom programu, nekako ostanemo prikovani za kauč gledajući ovu romantičnu priču. Unatoč tome što je nerealna i uključuje putovanje kroz vrijeme, kavalirski način na koji Leopold osvaja Kate (Meg Ryan) vraća vjeru u neke izgubljene vrijednosti i pažnju koju mnogi žele prenijeti i u ovo moderno doba.


* * *
Naslovna fotografija: @bleeckerstfilms

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno