Nova romantična komedija s J.Lo, Owenom Wilsonom i Malumom koju jedva čekamo pogledati! - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Nova romantična komedija s J.Lo, Owenom Wilsonom i Malumom koju jedva čekamo pogledati!

Tekst:

Bonjour.ba

FILMOVI & SERIJE
14.1.2021.

Obzirom da je globalna pandemija uvelike utjecala i na filmsku industriju te pomakla snimanje te premijere brojnih omiljenih serija, ali i novih naslova, vijesti o filmovima koje ćemo moći u kinima gledati u ovoj godini razveseli mnoge!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Marry me' romantična je komedija koju ćemo rado gledati kada nam je potrebna doza smijeha i opuštajuće druženje, vjerojatno u društvu prijateljica.
Premijera filma trebala je biti na Valentinovo, no, pomaknuta je za 14.5. Film govori o poznatoj pjevačici, latino superzvijezdi, Kat Valdez koju glumi Jennifer Lopez i koja bi se pred brojnim fanovima trebala udati za jednako slavnog glazbenika, Bastiana kojeg glumi Maluma kojemu je ovo ujedno i prvi filmski angažman.

No, Kat nekoliko minuta prije izmjene zavjeta saznaje da ju je Bastian varao te se odluči udati za muškarca iz publike koji je držao znak 'Udaj se za mene', Charlieja, kojeg glumi Owen Wilson.
Ostaje nam za vidjeti kako će izgledati veza glazbene zvijezde i razvedenog učitelja matematike koji je nevoljko pristao biti dio samog eventa na nagovor prijatelja i kćeri?
Trailer filma još nije objavljen, no, na društvenim mrežama je otkriven djelić radnje kroz video koji donosimo na postu ispod.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno