Nova kolekcija vjenčanica u potpisu dizajnera čije haljine nose i princeze

VJENČANJA
12.5.2020.

Krikor Jabotian započeo je svoju karijeru u kreativnom odjelu svima poznatog libanonskog dizajnera, Elieja Saaba nakon što je diplomirao na École Supérieure des Arts et Techniques de la Mode (ESMOD) u Bejrutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa 23 godine, Krikor je osnovao i svoj brend te dizajnirao svoju prvu kolekciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogato iskustvo uvelike mu je pripomoglo u kreiranju prvih koraka u svijetu luksuznih haljina i vjenčanica u koje su utkani metri najfinijih materijala i mnoštvo neodoljivih detalja. Brend se brzo razvio u uspješan obiteljski posao, a danas radi zajedno s ocem, majkom i sestrom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krikor Jabotian (@krikorjabotian) on

Atelier Krikor Jabotian ističe se profinjenosti i upotrebom raskošnih tkanina u cilju kreiranja bezvremenskih kreacija pri čijoj se izradi spajaju tradicija i inovacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krikor Jabotian (@krikorjabotian) on

KOLEKCIJA VJENČANICA ZA PROLJEĆE 2020. GODINE

U fokusu njegove proljetne kolekcije vjenčanica upravo je volumen i bogatstvo tekstura. Haljine su obogaćene volanima koje prati i asimetrija, naglašen struk i tisuće dekorativnih kristalića koji cijeloj priči daju raskošnu notu. Ženstvenom prizvuku kolekcije pridonose elegantni krojevi koji naglašavaju suptilno žensku figuru, a kompletnu liniju istražite kroz fotografije u nastavku.

VJENČANJA , 12.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno