Nova kolekcija My Lovely Bag u kojoj se krije odvažnost, elegancija i nježnost - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Nova kolekcija My Lovely Bag u kojoj se krije odvažnost, elegancija i nježnost

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
21.9.2022.

Zakoračili smo u jesensku sezonu i nakon lepršavih ljetnih kombinacija prelazimo u slojevitu odjeću koja ujedno donosi i najposebnije modne priče. Svaka odjevna kombinacija zahtjeva i stilski pečat koji će ujedno biti praktičan... pogađate, mislimo na torbu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iz domaćeg dizajnerskog studija My Lovely Bag ovih dana je lansirana jesenska kolekcija koja nas je očarala već na prvi pogled i još jednom nas stavila u dilemu, kako se odlučiti samo za jednu? Kolekcija se sastoji od 8 modela torbi različitih veličina i stilova. Različiti oblici, boje i kombinacije materijala daju zaključiti da se radi o kolekciji snažnog i upečatljivog karaktera.
Ružičasta i crvena mini torba Eloise, blago trapezastog oblika s ručkicom na poklopcu, i najjednostavniju odjevnu kombinaciju će učiniti zanimljivom.Zaljubljenice u eleganciju i jednostavnost osvojit će modeli Elena i Evelyn. 

Evelyn dolazi s nekoliko lica, sigurna, razigrana i odvažna. U sigurnoj varijanti dolaze crna i bež Evelyn, u razigranoj kombinacija lila i zelene boje, dok nas kao odvažna dočekuje prekrasna Evelyn sa zmijskim printom. Jednostavan dizajn i čiste linije ove polukrute torbe naglašeni su dizajnerskom MLB metalnom kopčom.

S druge strane, izrađena u potpuno krutoj formi, zaobljenih linija s upečatljivom MLB dizajnerskom metalnom kopčom, Elena donosi formalnost na nešto opušteniji 'lovely' način, a dostupna je u dvije boje: crna i crvena. 

 
Po pitanju svakodnevne torbe, osim privlačnog izgleda, nameće se potreba za iznimnom funkcionalnošću. Elegantni ruksak Eve s efektnim džepom na prednjem dijelu, privlači pažnju unikatnim materijalom reljefno otiskanim MLB frazama i bit će najudobnija torba na leđima dok kročite kroz svakodnevne obaveze slobodnih ruku.
Model najvećih dimenzija u jesenskoj kolekciji MLB je Eden - torba u kojoj ćete lako moći nositi sve silne sitnice neophodne tijekom cijeloga dana. Izrađena od dizajnerskog materijala s efektnom ručkom na poklopcu, torba ima i dugi podesivi remen za nošenje preko tijela. Elegantan i nenametljiv dizajn lako će se uklopiti u svaku poslovnu kombinaciju i izgledati sjajno!
Pravi slatkiši kolekcije dolaze u kombinaciji s popularnim 'teddy' krznom. Od nježne bež, do tople konjak nijanse ili romantične prljavo ružičaste, nesumnjivo, ovo će biti modeli koje ćemo viđati u zanimljivim street style kombinacijama cijelu jesensku i zimsku sezonu.

 

* * * 
Foto: Bojan Stanić 
Modeli: Miroslava i Natalija 
Makeup:
 Ivana Canić
Hair: Avant Garde studio
Stilista: Stefan Orlić 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno