Nizozemska influencerica čiji stil volimo, dizajnirala je svoju kolekciju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Nizozemska influencerica čiji stil volimo, dizajnirala je svoju kolekciju

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
1.11.2023.

Anouk Yve je modna blogerica, kolumnistica i influencerica čiji stil odijevanja uvijek inspirira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ona nam kroz svoje kombinacije uvijek donosi sofisticiran i ležeran look idealan za svakodnevicu. Paleta boja koja se najčešće provlači kroz njene outfite je upravo ova cozy jesenska koja uključuje sve tonove smeđe i sive, nježne nude nijanse i akromatske crne i bijele. Iako njen stil odiše jednostavnošću i klasikom, nikada ne možemo reći da je neinspirativan i običan.

 Anouk je poznata po tome što voli razne komade nositi više puta, na više načina. Upravo zbog toga nas je oduševila novost da je napravila kolaboraciju s brendom By Malina i kreirala kolekciju koja odražava njen stil, a glavni epiteti koji ju krase su – minimalizam, elegancija i unikatnost. Osim toga, svaki od komada iz ove mini capsule kolekcije moći ćete, baš kao i ona, kombinirati sa svime u svom ormaru i stvoriti mnoštvo novih lookova. 

 Kolekcija je dostupna diljem svijeta, a mi vam izdvajamo komade koje ćete sigurno poželjeti i u svom ormaru.

Tu su se prije svega našle klasične crne jeans hlače koje mogu biti osnova svakog looka, a želite li komad koji će ispratiti poslovni kodeks odijevanja, predlažemo tamno plavu pencil suknju s prugicama. Favorit koji se posebno ističe zasigurno je vunena jakna u boji bjelokosti, s crnim obrubom i šal koji ju savršeno upotpunjava. To je kombinacija koja neodoljivo podsjeća na kultnu Toteme jaknu o kojoj smo već pisali. Ako želite nešto još unikatnije, predlažemo karirani blejzer koji je idealan suputnik u ovoj sezoni, noseći sve boje jeseni u svome tkanju.


Naši favoriti

 Evo gdje kupiti
Evo gdje kupiti
Evo gdje kupiti


 Evo gdje kupiti


* * *
Naslovna fotografija: @anoukyve

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno