Svi nose ovu jaknu. Košta više od 1000 KM, a mnogi je smatraju vrijednom investicijom. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Svi nose ovu jaknu. Košta više od 1000 KM, a mnogi je smatraju vrijednom investicijom.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
17.1.2023.

Da li znate koliko puta ste već vidjeli ovu jaknu na društvenim mrežama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Praktična i stylish jakna je kreacija švedskog brenda TOTEME, sa sjedištem u Štokholmu, a predstavljena je prošle godine u sklopu jesenje kolekcije. Jakna je kreirana s dodatkom u vidu šala, prošivenim ivicama te napravljena od mješavine vune. Kreirana je u vidu oversized jakne sa spuštenim ramenima, širokim rukavima i dubokim džepovima.

 

Zbog čega je baš ovaj model postigao popularnost? 


Praktičan komad s interesantnim dizajnom je izazov pronaći, čak i danas s mnoštvom dostupnih brendova čiji broj samo raste. No, TOTEME je uspio odgovoriti na zahtjeve i želje modnih insajderica. Oversized model je pun pogodak za zimske kombinacije, odlično će ići i na najdeblji džemper iz ormara, a na duboke džepove se nikada ne bunimo. 

  

Gdje kupiti? 

Dolazimo i do najbitnijeg dijela, kupovine. Moguće ju je proučiti na oficijelnoj stranici TOTEME, a košta 1560,00 KM. Iako pomalo vrtoglava cijena za mnoge, omjer kvalitete, praktičnosti i samog dizajna poručuje da je investicija koju možete nositi godinama. Trenutno je rasprodana, ali sigurni smo da uskoro stiže i novi restock

 


 

TOTEME 1560,00 KM
 

Kako je nositi? 

U modnim izdanjima poznatih zaljubljenica u modu ćete je vidjeti sparenu na mnoštvo različitih načina. Od hiperženstvenih kombinacija s mini suknjama i dubokim čizmama, do izdanja za snijeg u kombinaciji s buca čizmama. 10 izdanja u nastavku su naši favoriti. 
 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @anoukyve
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno