Nike Tech Pack: Kolekcija koja redefinira sportsku odjeću sada dostupna i u Sarajevu

STILSKI SAVJETI
23.10.2018.
„Željeli smo da redefiniramo Tech Pack kao kolekciju od glave do stopala, uvodimo nove stilove i materijale, omogućavajući novu i izrazitiju vezu sa sportom.", rekao je o kolekciji Ricky Hendry, direktor branda Nike. 

Upravo ta povezanost sa sportom kroz odjeću kreiranu od inovativnih materijala se ogleda slobodom kretanja u odjeći, no istovremeno i u dizajnu kojeg karakteriziraju pridjevi poput futurizam i millennials.


MODAMO Nike Ina Hamzic 01 02

Tech Pack kolekcija se sastoji od modela jakni, trenirki, kao i opreme za trening koje će svojim karakteristikama i jedinstvenim siluetama zasigurno postati prvi odabir svim ljubiteljima sportskog stila i načina života. U to se uvjerila i pjevačica Ina Hamzić koja je među prvima dobila priliku isprobati modele Nike Tech Pack kolekcije nakon njene svjetske premjere ovog ljeta.

MODAMO Nike Ina Hamzic 01 05

MODAMO Nike Ina Hamzic 01 01

MODAMO Nike Ina Hamzic 01 03

 

 

Činjenica da materijali i tkanine od kojih je kolekcija nastala osiguravaju prozračnost i rastezljivost, no uz iznimno dobru zaštitu od vjetra čini ovu kolekciju odličnim odabirom u hladnijim danima koji su pred nama, a kako biste i sami osjetili lakoću pokreta u ovim materijalima, već danas možete posjetiti Nike Shop koji se nalazi u Sarajevu u sklopu Sarajevo City Centra.

 

MODAMO Nike Ina Hamzic 01 04

MODAMO Nike Ina Hamzic 01 06

MODAMO Nike Ina Hamzic 01 07


Foto: Marko Jovančić za MODAMO.info

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: