4 serije koje ćete rado pogledati ako vam se svidjela Wednesday - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 serije koje ćete rado pogledati ako vam se svidjela Wednesday

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
16.12.2022.

Krajem prethodnog mjeseca na streaming platformi Netflix predstavljena je nova serija koje je privukla pažnju mnogih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o horror komediji pod nazivom Wednesday, koja je službeno druga najgledanija serija na Netflixu. Prema posljednjim podacima serija je u manje od mjesec dana prikupila milijardu sati emitiranja, a dobila je i brojne pohvale filmskih kritičara. Serija je fokusirana na slavnu fikcijsku obitelj Addams koja je još tijekom prošlog stoljeća osvojila publiku diljem svijeta.

Stoga, ako ste i vi jedni od onih koji su ovih dana uživali uz epizode serije Wednesday i sate provodili s obitelj Addams, kreirali smo listu serija koje ćete rado pogledati dok čekate drugu sezonu.

Legacies

Ova američka znanstveno fantastična serija prikazuje nesvakidašnji život mladih vampira, vukodlaka i vještica koji idu u elitnu srednju školu.

The Midnight Club

Riječ je seriji koja je adaptacija romana iz 1994. godine, a u središte radnje stavlja osam pacijenata u koji se tijekom noći skupljaju kako bi podijelili uznemirujuće priče.
The Order

Originalna serija streaming platforme Netflix prikazuje mladog studenta koji se pridružuje tajnom društvu pod nazivom The Order.

Chilling Adventures Of Sabrina

Riječ je o reboot seriji kultne Sabrina The Teenage Witch koja je devedesetih godina osvojila široku publiku. Sabrina je mlada poluvještica - polučovjek koja želi zaštititi svoju obitelj od mračnog svijeta.


* * *
Naslovna fotografija: @karolinaaa.janicka

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno