Netflix donosi serijal BECKHAM koji prikazuje (ne)idiličan život slavnog nogometaša - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Netflix donosi serijal BECKHAM koji prikazuje (ne)idiličan život slavnog nogometaša

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
21.9.2023.

David Beckham, uspješni nogometaš koji je kroz karijeru i brak pod svjetlima reflektora na neki način postao i pop ikona, u suradnji sa streaming platformom NETFLIX donosi kratki serijal o svom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Serijal od 4 epizode donosi iskren uvid u njegov privatni život, od odrastanja, karijere i slavnog braka, do svih ostalih uspona, ali i padova.

Uz sva postignuća koja je ostvario kao nogometaš Uniteda, fokus s njegove karijere, mediji su prebacili na njegov brak sa slavnom članicom benda Spice Girls, Victoriom Beckham. O tome kakve su izazove prolazili kao obitelj govori sam David, ali i njegova supruga, a Netflix na svojoj stranici otkriva i detalj koji će sigurno svima biti zanimljiv.

 To su minute serijala u kojima Beckham govori o svojim navikama u shoppingu i u čišćenju doma, a sigurni smo da će se nakon takvih prizora biti lakše povezati i shvatiti da se iza ove popularne ikone nogometa i stila krije više od naslova iz novinskih članaka. Neki od prizora koji svakoga oduševe na njegovom profilu su i oni neodoljivi trenutci koje posveti svojoj djeci pa se radujemo vidjeti još toga i u serijalu. 

 Vjerujemo da se i vi radujete zaviriti u život slavnih i vidjeti kako je izgledala Davidova borba sa zlostavljanjem u timu, nasrtanjem paparazza u želji da mu srozaju ugled i drugim borbama kroz koje prolazi kao i mnogi drugi. Serijal je dostupan od 4. listopada pa ga možete dodati na svoju Netflix must watch listu.


Do tada pogledajte intrigantni trailer


* * *
Naslovna fotografija: @davidbeckham

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno