Što gledati na Netflixu tijekom 1. mjeseca? Ovo je 5 najzanimljivijih naslova. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Što gledati na Netflixu tijekom 1. mjeseca? Ovo je 5 najzanimljivijih naslova.

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
1.1.2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi mjesec uvijek donese mnoštvo noviteta na filmske platforme, a kako bismo službeno otvorili prvu stranicu 2023. godine potrebna nam je lista onih najboljih koje možemo gledati kroz nadolazeće dane.

Naime, kako to obično biva streaming platforma Netflix pripremila je obožavatelje za filmski maraton i prije nove godine objavila popis filmova koji nas očekuju. Naravno, na listi su se našli različiti žanrovi počevši od onih romantičnih, trilera, pa sve do akcijskih filmova. Stoga, kako biste lakše pronašli što gledati ovih dana kreirali smo listu najzanimljivijih naslova koji izlaze na Netflixu tijekom 1. mjeseca.

The Pale Blue Eye

Riječ je o adaptaciji istoimenog romana iza kojeg stoji Louis Bayard. Radnja je smještena u 1830. na West Pointu gdje detektiv istražuje ubojstvo mladog kadeta.

The Hatchet Wielding Hitchhiker

Riječ je originalnom dokumentarcu streaming platforme Netflix koji prikazuje život popularnog nomada koji bude optužen za ubojstvo.

Dog Gone

Inspiriran stvarnim događajem ovaj film donosi priču o ocu i sinu koji tijekom duge potrage za psom popravljaju svoj prethodno narušen odnos.

Suzan & Freek

Ovaj dokumentarni film donosi nam glazbenu priču u mladim ljudima iz Nizozemske koji su postali planetarno popularni tako što su objavljivali obrade slavnih pjesama.

You People

Slavni hollywoodski glumci Eddie Murphy i Johan Hill vraćaju se na male ekrane u romantičnoj komediji koja prikazuje mladi ljubavni par, njihove obitelji i zanimljive izazove s kojima se susreću.


* * *
Naslovna fotografija: @empiremagazine

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno