Filmovi na Netflixu koje ćete rado pogledati s partnerom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Filmovi na Netflixu koje ćete rado pogledati s partnerom

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
24.12.2022.

Zima je službeno počela što znači je idealno vrijeme za filmske maratone uz jednu od omiljenih streaming platformi - Netflix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, ovo hladno vrijeme želimo iskoristiti da u toplini svoga doma zajedno s dragom osobom gledamo neke cool filmske naslove. No, tu se izazov može dogoditi ako smo ljubitelji različitih žanrova. Stoga, kako bismo vam olakšali posao kreirali smo listu filmova koji su oduševili kritičare, a koji će se svidjeti većini gledatelja. I da, ovog puta smo izostavili romantične komedije i teen drame, no bez obzira na to sigurni smo da će i dalje ova lista ukrasti vašu pažnju.


Glass Onion: A Knives Out Mystery

Slavni britanski glumac Daniel Craig vraća se na male ekrane kao detektiv u misteriji Glass Onion: A Knives Out Mystery. Radnja je fokusirana na sumnjivog tehnološkog milijardera koji bježi u Grčku.

All Quiet On The Western Front

Film je adaptacija romana kojeg je napisao Erich Maria Remarque. Radnja je smještena u Njemačkoj tijekom prvog svjetskog rata, a priča nam otkriva zastrašujuća iskustva i nedaće mladog vojnika Felixa.

The Good Nurse

Snimljen po istinitom događaju, ovaj originalni Netflixov film otkriva zastrašujuću priču o medicinskom tehničaru koji je usmrtio svoje pacijente.

Luckiest Girl Alive

Snimljen po istoimenom romanu Jessice Knoll, film Luckiest Girl Alive u fokus stavlja život uspješne novinarke čiji život izgleda savršeno. No, gledajući film otkrivamo brojne detalje iz prošlosti Ani, kao i to da sve što izgleda idealno zapravo nije kako se čini.


* * *
Naslovna fotografija: @amandine_ctnh

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno