Filmovi na Netflixu koje ćete rado pogledati sa sestrom i prijateljicom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Filmovi na Netflixu koje ćete rado pogledati sa sestrom i prijateljicom

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
1.10.2022.

Tmurni jesenji dani savršen su izgovor da druženja organiziramo u toplini svoga doma uz film i omiljene grickalice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zbog toga #girlsnight ovog puta rezerviramo uz mnogima omiljenu streaming platformu – Netflix. Naime, nakon što je tijekom vikenda održan event za obožavatelje Netflixa na kojem su predstavljene nove epizode serija poput Emily in Paris i Lupina, sudeći po najavama i deseti mjesec dolazi s pregršt noviteta. Usprkos tome, naša must-watch lista ovog puta namijenjena će biti damama koje svoje vrijeme vole provoditi uz romantične komedije, a katkad i uz dobar krimić. Stoga, pripremite kokice i udobno se smjestite jer imamo popis filmova koji ćete rado pogledati sa sestrom ili najboljom prijateljicom.


The Good Nurse

Dobitnici prestižne nagrade Oscar - Eddie Redmayne i Jessica Chastain zvijezde su kriminalističke drame inspirirane istinitim događajem o medicinskom tehničaru za kojeg se ispostavi da je zapravo serijski ubojica.

  Purple hearts

Ova sasvim drugačija ljubavna priča između mlade glazbenice i vojnika prikovat će vas uz male ekrane. Naime, Cassie (Sofia Carson) i Luke (Nicholas Galitzine) odluče se vjenčati kako bi mogli novčano profitirati, no u međuvremenu dogodi se ljubav.

A Perfect Pairing

Film koji će vas nasmijati, razniežiti ali i zabaviti zasigurno je - A Perfect Pairing. Radnja je fokusirana na mladu djevojku Lolu (Victoria Justice) koja otvara vlastitu tvrtku, a čija se poslovna avantura pretvori u neočekivanu ljubavnu priču.

Persuasion

Persuasion je Netflixov originalni film i filmska adaptacija istoimenog romana Jane Austin. Priča govori o ljubavnom životu Anne Elliot koja nakon dugih osam godina ponovo susreće svoju staru ljubav.

2 Hearts

Romantična poslastica iz 2020. godine paralelno prati dvije ljubavne priče i živote, a snimljena je po istinitoj priči.


* * *
Naslovna fotografija: @nicholasgalitzine

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno