Donosimo popis filmskih noviteta koje na Netflixu gledamo u 11. mjesecu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo popis filmskih noviteta koje na Netflixu gledamo u 11. mjesecu

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
1.11.2022.

Streaming platforma Netflix dolaskom novog mjeseca ljubitelje filmova ali i dobrih serija rado razveseli nekim novitetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uz nastavke filmova koji su veoma brzo stekli planetarnu popularnost na popisu filmskih noviteta našli su se i neki zanimljivi naslovi. Naime, s obzirom da nam se već lagano bliži blagdansko razdoblje na filmskoj listi za 11. mjesec našlo se mnoštvo naslova koji nose čari blagdana ali i oni koji će oduševiti zaljubljenike različitog žarna.

Enola Holmes 2


Film koji je adaptacija istoimenog romana o mlađoj sestri Sherlocka Holmes koju utjelovljuje šarmantna Millie Bobby Brown službeno je dobio svoj nastavak. Premijera filma o mladoj buntovnoj detektivki Enoli je 04.11. a za sve koji do sada nisu pogledali prvi dio, još stignete odgledati.  

FIFA Uncovered


S razlogom se kaže da je nogomet najpopularnija sporedna stvar na svijetu, te kao sport s takvim epitetom nerijetko je motiv kreiranju filmova koji nas prikuju uz male ekrane. Svim ljubiteljima ovog planetarno popularnog sporta Netflix je priredio nešto drugačiji dokumentarac koji govori o tajnim poslovima uoči Svjetskog prvenstva.

Falling For Christmas

Napokon smo dočekali sezonu filmova koji unose blagdansku čaroliju u naše domove. Stoga ovog puta, uoči blagdanske sezone, Netflix nas je počastio filmskom poslasticom, točnije romantičnom komedijom s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi.

Lost Bullet 2

Ljubitelji akcije i adrenalina neće biti uskraćeni ni ovog mjeseca s obzirom da je popularni francuski film Lost Bullet koji je osvojio publiku prije dvije godine službeno dobio nastavak. 

The Wonder

Florence Pugh vraća se na male ekrane u filmu The Wonder, snimljenom po istoimenom romanu koji potpisuje Emma Donoghue. Priča govori o mladoj Irkinji koja zbog religioznih stavova odluči postiti, te koja čudom ostaje živa i zdrava.

Christmas With You

Christmas With You tinejdžerska je filmska poslastica koja u fokus stavlja mladu pop zvijezdu Angelinu. Nakon što joj karijera krene nešto lošijim putem Angelina otkrije ljubav ali i dobije inspiraciju za kreiranje novih pjesama.

Slumberland

Slumberland je fantastični avanturistički film redatelja Francisa Lawrencea koji se temelji na stripu Mali Nemo u Zemlji snova Winsora McCaya. Priča govori o simpatičnoj djevojčici koja uz pratitelja Filpa otkriva jedan čarobni svijet.

The Swimmers

Riječ je o inspirativnom filmu koji je snimljen po istinitom događaju. Naime, radnja donosi zanimljivu priču o sestrama Mardini koje prevladavaju nezamislive izazove kako bi ostvarile svoje sportske snove.


* * *
Naslovna fotografija: @givemenameinsta

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno