Nermin dom u Sarajevu odiše jesenjim notama. Inspirišite se. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Nermin dom u Sarajevu odiše jesenjim notama. Inspirišite se.

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
29.9.2023.

U potrazi za inspiracijom za stvaranje interijera koji će zračiti toplinom i udobnošću, naišli smo na profil Nerme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ona se predano posvetila misiji stvaranja idealnog utočišta za sebe i svoju obitelj.
Nerma aktivno dijeli svoj dom na društvenim mrežama, privlačeći pažnju brojnih pratitelja. Ono što nas posebno oduševljava jest njezina vještina kombiniranja različitih stilova i tekstura unutar svog prostora, stvarajući time simbiozu koja mami osmijeh na lice. Posebno nam se dopalo jesenje izdanje njenog interijera. 

 Kako bismo vam približili ovu inspirativnu priču, odlučili smo zaviriti u nekoliko kutaka njenog doma i podijeliti s vama neke od tih predivnih detalja koje biste i sami poželjeli implementirati u svoj interijer. 

U Nerminom domu neutralne boje zajedno s drvenim elementima stvaraju harmoničnu paletu. Međutim, čarolija se krije u sitnim detaljima koji ovaj prostor čine drugačijim. Posebno se izdvaja sofisticirana siva sofa koja se ističe zbog prekrasnog bordo tepiha.

 Trpezarijski prostor s prozorom koji nudi predivan pogled postaje prava poslastica za oči, a ove jeseni, to je upravo ono što želimo implementirati i u vlastitim domovima.

 Nermina je majstorica u stvaranju uravnoteženog prostora koji odiše toplinom i elegancijom. Njezin izbor boja i detalja dodaje posebnu notu udobnosti i stilu, čineći njezin dom pravom inspiracijom za njene pratitelje.  

 

* * * 
Naslovna fotografija: @home.next.door 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno