VIDEO: Naša urednica je na modnom eventu u Sarajevu dobila odgovore na jako zanimljiva pitanja

BONJOUR.CLUB
9.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije par dana, na modnom forumu 'Rewriting fashion: We can create change, together' u Sarajevu razgovorali smo o važnim pitanjima vezanim za kreativnu scenu u BiH. Sjajna atmosfera, pozitivna energija, ali i druženje s poznatim i dragim licima, inspiriralo nas je i na kreiranje zanimljivog videa. Opuštene pauze na forumu iskoristili smo za mini intervju s bh.dizajnerima, fotografima, stilistima te novinarima što je bila izvrsna prilika za snimanje našeg prvog BONJOUR.Insider videa.

Neka od pitanja koja su naši sugovornici nasumice izvukli iz BONJOUR.kutije su:

3 knjige koje moramo pročitati?

Što misliš da bh.influenceri rade dobro, a što loše?

Na što si najponosnija danas kada pogledaš unatrag nekoliko godina?

Uz ova i druga zanimljiva pitanja domaći kreativci su nam servirali zabavne, inspirativne i itekako iskrene odgovore. Smijeha nije nedostajalo, a naša Dijana i Marko (koji je i ovaj put bio iza kamere), nisu krili oduševljenje njihovim odgovorima.
Neki od njih će vas inspirirati, neki nasmijati, a druge ćete iskoristiti kao šalabahter prilikom odijevanja, kupovine novih knjiga za policu u dnevnom boravku, kao i kod nedoumice kako stilizirati omiljene tajice.


Spremni? Klik i pridružite nam su u BONJOUR.insider putovanju, a svakako ne zaboravite kliknuti i na subscribe ikonu na službenom BONJOUR.ba YouTube kanalu jer sigurni smo da videa koja vam pripremamo nećete željeti propustiti. 

 

">

 

***
Video: Marko Jovančić za BONJOUR.ba  

BONJOUR.CLUB , 9.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Marko Jovančić

Podijeli:

Posljednje objavljeno