Modni forum 'Rewriting fashion: We can create change, together' ovaj tjedan u Sarajevu      

EVENT
22.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modni forum ‘Rewriting fashion: We can create change, together!’ održat će se u sarajevskom Klubu 1 u četvrtak 25. 4. u organizaciji FBL magazina. Forum će na jednom mjestu okupiti modne dizajnere i dizajnerice, urednice lifestyle magazina, fotografe i fotografkinje te modne entuzijaste.

 

Sastojat će se od šest dijelova kroz koje će vas povesti putem nastanka modnih kolekcija - od ideje i skice, finalnog izgleda i plasmana pa sve do konzumenta na domaćem tržištu. Kroz razgovore s panelistima i panelistkinjama, upoznat će vas i s kakvim se sve izazovima i problemima susreću konstruktori, krojači, modni dizajneri, urednici magazina i časopisa, fotografi i fotografkinje, kao i modeli u BiH.

Forum je mnogo više od prilike da se razmijene iskustva i nauče neke nove stvari. Vjerujemo da je dijalog baza za kreativnost i inovativnost. Samo kao zajednica možemo biti dio rješenja!“, komentirala je glavna i odgovorna urednica FBL magazina, Besima Svraka te pozvala sve modne entuzijaste da prijave za sudjelovanje na ovom forumu, na kojem je broj mjesta ograničen, dostave putem emaila [email protected]

Osim panel diskusija, na forumu će posebna pažnja biti posvećena izložbenom i prodajnom showroomu u kojem će mladi modni dizajneri i dizajnerice moći predstaviti svoje kreacije, ali i biti dio dijaloga o modnoj industriji u BiH. 

 

EVENT , 22.4.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

PR

Podijeli:

Posljednje objavljeno