Najbolje u 2010.: Top 5 dizajnerskih suradnja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najbolje u 2010.: Top 5 dizajnerskih suradnja

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
17.12.2010.

Tko je s kim osvajao tržište?Nakon što je Lanvin dobro prodrmao modni svijet jer je zavolio H&M, čini nam se da je to jedina suradnja vrijedna spomena. No zaboravljamo da godina ima 365 dana i da se još puno toga dogodilo na sceni.Krenimo.Suradnja #1 – Julien MacDonald za CometŽelite li imati sušilo za kosu ili peglu za kosu koja je jednostavno posebna – tada je najbolje da posegnete za jednim od primjeraka koji je rezultat gore navedene suradnje. Cijene sušila ukrašene MacDonaldovim dizajnom se kreću od 29,99 funti, a pegle za kosu možete nabaviti za 24,99 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

 Image

 Image

 

 

Suradnja #2 – HP za Sex and the City

Jedan od momenata gdje je moda uspjela uzburkati svijet tehnologije je onaj kada se pročulo da je u SATC 2 filmu Carrie MacBook zamijenila HP-ovim laptopom.
Gotovo instant, ovaj laptop ukrašen leptirom je postao must have ormara, pardon, radnih stolova svih modernih žena.

 

Image Suradnja #3 – Lanvin za H&M

Nakon što je ova suradnja potvrđena, modni svijet je poludio, a ludilo je izražavano člancima, youtube video zapisima i raznim informacijama o tome što je Elbaz pripremio za H&M.
Dizajn je opravdao očekivanja, a svaka fashionistica se dočepala svog, cijenom prihvatljivog, komada.

 

Image

 


Suradnja #4 – Jimmy Choo za Ugg

Iako mi i nismo veliki ljubitelji ovih „ružnih (ali toplih) čizama“, svi zaljubljenici u iste su poludjeli kada je potvrđena suradnja između ove kuće i gospodina Choo. Čim je kolekcija puštena u prodaju, nije bilo potrebno dugo da svi kolekcionari uggsica dođu do svog primjerka.

 

 Image


Suradnja #5 – Kate Moss za Topshop (zadnji put)

Iako je ova suradnja već poznata od ranijih godina, moramo ju istaknuti jer je Kate napravila svoju zadnju kolekciju za ovaj highsteet brand. I nije razočarala.
Sada, kada više nećemo imati prilike kupovati njezin dizajn u sklopu ovog branda vjerujemo da će i vrijednost onih komada koji su već u nečijem vlasništvu naglo skočiti.

 

 Image

 


Sve navedno nam ostavlja itekako prostora da suradnje neće prestati ni u 2011, čak dapače, imamo i nekih najava, pa nam ostaje za vidjeti što ćemo i u čijem potpisu kupovati u Novoj.

 

 

 

 

A.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno