Uživate u odjevnim kombinacijama ove dame iz BiH, a ovako izgleda njen dom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uživate u odjevnim kombinacijama ove dame iz BiH, a ovako izgleda njen dom

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
26.3.2023.

Naš #DoYouBonjour nam je dnevna doza inspiracije, najčešće za vaše odjevne kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako smo upravo kroz ovaj # došli do profila Naide Kadić Klico pa smo već nekoliko puta govorili o njenim odjevnim kombinacijama kroz rubriku 'Moda'.
Njena modna izdanja su uglađena, moderna i inspirativna, a uskoro ćemo saznati da tako možemo opisati i njen dom. 
 

Naime, željeli smo saznati kako to izgleda Naidin dom, a mali sneak peek smo dobili i na Instagramu, zbog kojeg smo željeli znati više. Naida je bila ljubazna da samo za vas, ovaj put kroz rubriku 'Interijeri', kreira fotografije svog stana i kaže nekoliko riječi o stilu i inspiraciji. 

 ,,Stil života, a posredno time i stil uređenja doma, proizlazi iz naše osobnosti, iskustva, znanja i sklonosti. Znano je kako su ti elementi drugačiji kod svake osobe i upravo u tome je ljepota svijeta. Inspiraciju za uređenje svog stana sam tražila na Pinterestu, Instagramu i u svom načinu života.

 Tokom uređenja se nisam fokusirala na određeni stil, ali kad bih ga morala uklopiti u jedan okvir, to bi bio moderan stil.

Smatram da tajna savršeno uređenom doma leži u detaljima. 

Nakon što se postave najbitniji elementi i dominantni komadi namještaja u domu, vrijeme je za najuzbudljiviji dio. Onaj u kojem pomno biramo detalje koji će dom učiniti ne samo funkcionalnim prostorom, već udobnom oazom.

 Dekoracije poput cvijeća, svijeća, vazi, knjiga, ukrasnih jastučića, prekrivača, posteljine i zavjesa, daju posebnu dozu šarma. 

Moj omiljeni kutak je stol za šminkanje, koji predstavlja upečatljiv dio interijera.''

 

* * * 
Naslovna fotografija: @naidakadic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno