Naida nam je kroz 3 tople kombinacije pokazala kako nositi 1 kožnu jaknu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Naida nam je kroz 3 tople kombinacije pokazala kako nositi 1 kožnu jaknu

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
16.12.2022.

Jednom kada savladate kreiranje različitih kombinacija s istim komadima iz ormara, onda možete reći da ste prava modna insajderica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naravno, jedan od najljepših osjećaja za sve zaljubljenice u modu su novi komadi odjeće koje su dugo čekale. No, postoji posebna čar u rekreiranju outfita i kreiranju različitih lookova s komadima koje već posjedujemo. Ako to ne činite, onda se sigurno često nađete u situaciji 'nemam šta obući' bez obzira na količinu komada u ormaru. 


Upravo zbog tih situacija smo pokrenuli rubriku u kojoj dame s bh. modne scene kreiraju više kombinacija s 1 komadom. Ovaj put naša Naida Kadić Klico predstavlja 3 različite stilske kombinacije kojima je zajednička 1 crna, klasična kožna jakna. 

Naida za svoj stil kaže: ,,Od malih nogu me privlačila ljubav prema modi. Moj stil je teško opisati riječima i nemoguće ga je ukalupiti u okvir jedne estetike i stila. Volim da se igram s raznim stilovima, ovisno od rasporeda tog dana, raspoloženja i idejama. Inspiracija mi je vječita pionirka u svijetu mode Coco Chanel.'' Pogledajmo zajedno Naidine kombinacije u nastavku. 

 

3 kombinacije s kožnom jaknom 

 

* * * 
Fotografije: Enver Karić 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno