Nacrtajte svoje savršene cipele i budite dio Jimmy Choo natječaja

MODNE VIJESTI
14.4.2020.

U doba globalne pandemije mnogi modni brendovi pokazuju svoju solidarnost kroz društveno odgovorne kampanje, donacije u borbi protiv COVID-19, ali i kroz razne kreativne natječaje koji njihove pratitelje na društvenim mrežama potiču da makar na neko vrijeme zaborave na trenutne okolnosti, zabave se, opuste i pokažu maštovitost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati brend cipela, Jimmy Choo, također je pokrenuo kreativni izazov pod nazivom #choosketch. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako biste se pridružili priči, potrebno je da na društvenim mrežama uz navedeni hashtag objavite vašu skicu cipela iz snova. 
Pet najkreativnijih radova bit će proizvedeni dio njihove capsule kolekcije od koje će sav prihod biti doniran upravo u dobrotvorne svrhe. 

Unikatna je ovo prilika za sve ljubitelje dizajna da svoju trenutnu inspiraciju pretvore u crtež koji će ukrasti simpatije na društvenim mrežama, ali u kreativnom odjelu ovog poznatog brenda.

Već sada možete pronaći tristotinjak crteža koji kroz cipele različitog dizajna šalju poruku o snazi, podršci, ljepoti i optimizmu.
Na samom profilu brenda Jimmy Choo, kreativna direktorica brenda, Sandra Choi, svakodnevno dijeli svoje skice cipela i opise emocija koje su ju potaknuli na dizajn, što dodatno potiče na kreativno izražavanje uz olovku i papir. 
Više detalja o natječaju potražite ovdje i okušajte se u natječaju koji potiče da ostvarimo jedan modni san - dizajniramo cipele baš po našem ukusu. 

MODNE VIJESTI , 14.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno