Ljetna kolekcija My lovely bag torbi dolazi u raskošnoj paleti boja idealnih za kreiranje chic izdanja - Bonjour.ba - bh...

Ljetna kolekcija My lovely bag torbi dolazi u raskošnoj paleti boja idealnih za kreiranje chic izdanja

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNI DODACI
8.7.2022.

Ove sezone trendovi su orijentirani prema sjaju te vedrim i jarkim bojama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ljetna paleta boja dolazi u najraskošnijem izdanju nijansi narančaste, plave, zelene, ružičaste uz neophodnu bijelu. Jarke boje se međusobno jako dobro slažu pa ih možete bezbrižno kombinirati i nositi u svom ljetnom looku od glave do pete.

U neodoljivim i raskošnim bojama čekaju nas i torbice s potpisom jednog od omiljenih domaćih brendova - My Lovely Bag. Ovog modnog ljeta one su upečatljive i dolaze kao nositelji stila, u trenu će osvježiti i začiniti naše ormare i svakodnevne kombinacije. Izrađene su od visokokvalitetne umjetne kože, dolaze s izmjenjivim remenima koji zamjenom transformiraju torbicu iz jednostavne u elegantnu, kriju praktične pretince, džepiće ili nesesere za sitnije stvarčice.

Male, srednje, veće... od odlaska na plažu, preko guštanja uz ledenu kavicu u hladu i popodnevne šetnjice, do ludih zabava pod zvjezdanim nebom, My Lovely Bag će biti zvijezde vaših ljetnih kombinacija i još jednom potvrditi epitet omiljenog modnog dodatka koji život čini ljepšim.


* * *
Naslovna fotografija: My Lovely Bag PR

Povezani članci

Najpopularniji članci