Monument – sasvim intiman i neodoljiv jazz club u Sarajevu koji biste trebali posjetiti - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Monument – sasvim intiman i neodoljiv jazz club u Sarajevu koji biste trebali posjetiti

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
13.11.2015.

Simbioza kultnog i urbanog, starog i novog, bili su razlog zašto smo posjetili jedini jazz club u Sarajevu, Monument, koji već na prvi pogled oduševljava svojim interijerom. Prvo što primijetite jeste šarm prostora koji vas vraća u neka prijašnja vremena i koji svjedoči gostovanjima velikih jazz glazbenika kao i poznatih stand up komičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se u ovom klubu retro komadi prožimaju sa modernim, vintage elementi poput starog radio prijamnika, francuske harmonike ili malih prozora kreativno popunjenih raznim sitnicama čine da se ovdje osjećate kao doma. Čak i kamen koji vas okružuje daje jednu posebnu notu intimnosti i izoliranosti od sadašnjosti makar na par sati.

Mirza Nožić, saznali smo, krivac je za koncept ovog kluba, kojim je, kako nam je rekao, prvo htio postići udobnost, a potom estetiku koja zapinje za oko. New Orleans je dom dobrog jazza, ali smo se ovdje osjetili kao da smo dio tog, nama dalekog mjesta i da će svaki tren na pozornicu izaći glazbenik kojemu ćemo se diviti. Da smo ostali duže, možda bi se nešto slično i dogodilo. 

PreviousNextMODAMO.info/ PR Monument

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno