Modni svijet obožava pletenice! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Modni svijet obožava pletenice!

Tekst:

Bonjour.ba

KOSA
9.4.2013.

Ove sezone su dobile i preinake   Godina iz nas, kada su u pitanju frizure, protekla je u znaku pletenica. Gotovo da ne postoji poznata dama koja za neki od događaja nije birala upravo kosu spletenu u razne verzije pletenica. Cijelu priču je još prije par sezona započeo Wang sa svojom raspuštenom pletenicom sa strane, a ubrzo mu se pridružio i Valentino sa svojom pletenicom oko glave. I novi omiljeni trend je rođen!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je pletenica oduvijek prisutna, svoj trijumf je ipak doživjela prošle godine, a sudeći prema viđenom, nastaviti će se i ove godine. Naime, na tjednima mode, mnoge modne kuće su predstavili nove verzije pletenica za toplije dane. 

Na Rodarte reviji, frizeri su modelima spleli dvije tanke pletenice koje su straga skupili u  neurednu pundžu, dok su Pradini frizeri, kosu modelima razdijelili po sredini i pletenice umotali u male pundže ili bolje rečeno, pužiće, kakve smo rado nosili u djetinjstvu. Valentino heroine uvijek imaju pletenice koje nose dozu romantičnosti, te su zbog toga satenske trake vjeran saveznik njihovih frizera.
Koju ćete vi nositi?

01

02

04D.P.
Foto: style.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno