Maja Živković ima prekrasan dom u pastelnim nijansama u koji ćete se zaljubiti na prvu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Maja Živković ima prekrasan dom u pastelnim nijansama u koji ćete se zaljubiti na prvu

Tekst:

Ana Rotim

INTERIJERI
26.4.2022.

Kako kod modnih kombinacija tako i za uređenje doma mnogi od nas pronalaze inspiraciju upravo na omiljenim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovog puta na profilu @majaa_zivkovic otkrili smo prekrasan stan modernog dizajna, prozračnog izgleda u pastelnim nijansama.

 Kuhinja je uređena u minimalističkom dizajnu, kombinacijom bijelih i bež tonova sa šarmantnim dodacima pored koje se nalazi blagovaonica skandinavskog stila. Udobnu garnituru ružičaste boje možemo izdvojiti kao zvijezdu dnevne sobe koji zrači svježinom ali i toplinom, baš poput pravog doma. Stolić za kavu ukrašen dojmljivim ogledalom daje posebnu čar ovoj prostoriji. 

 Spavaća soba suvremenog je dizajna, a krase ju detalji poput zlatnog minimalističkog ormarića kao i ogledala modernog stila.  

Posebnu pažnju privukla nam je terasa začinjena boho stilom koju krasi udobna pletena ljuljačka kao stvorena za odmor nakon napornog dana i uživanje u toplim zrakama sunca. U nastavku vam donosimo slike ovog prekrasnog stana koje vam mogu poslužiti inspiracija kod proljetnog uređenja doma. 

 


* * *
Naslovna fotografija: @majaa_zivkovic 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno