#modamokreARTiva2017: Izdvajamo TOP 5 stvari koje volimo sa ovogodišnjeg Festivala!

BONJOUR.CLUB
16.5.2017.
Nećemo nimalo pretjerati ukoliko kažemo da je ovogodišnje, treće izdanje Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva uistinu bilo posebno. Već sama lokacija i proljetni datum održavanja su mnogo obećavali. Naime, Festival se prošlog vikenda, 13. i 14.5.2017. održao na Trgu djece Sarajeva, točnije na platou BBI centra, unutar kreARTivnog šatora od čak 400m2.

U našem šatoru su posjetitelji uživali u sjajnoj atmosferi, druženju i shoppingu ručno izrađenih artikala u potpisu čak 60 bh. kreARTivaca. Birali su između nakita, torbica, odjeće, ostalih modnih dodataka no i ukrasa za dom i malih detalja koji čine život ljepšim.

Naš tim je kroz ovu kreARTivnu avanturu uistinu uživao, stoga izdvajamo 5 stvari koje su obilježile ovogodišnje izdanje Festivala

#1 KREARTIVNI ŠATOR

Izazov, ali i želja od samih početaka je bila organizirati Festival na otvorenom, a plato BBI centra se pokazao kao idealna lokacija. Upravo zato smo iznimno ponosni jer je upravo naš tim na platou postavio šator unutar kojeg smo uspjeli kreirati opuštenu, proljetnu atmosferu, pa su se posjetitelji zahvaljujući zelenoj podlozi, ukrasnim stolicama i visećim cvjetnim ukrasima osjećali baš kao na lijepom pikniku s dragim ljudima.

kreartiva best sator 01

kreartiva best sator 02

kreartiva best sator 03

kreartiva best sator 04

 

#2 ATMOSTERA

Još od prvog izdanja MODAMO.kreARTiva Festivala prekrasna atmosfera je ono što Festival i naše druženje čini posebnim. Tako se ni ove godine nismo iznenadili što su kreARTivci nakon prvog dana otišli zajedno na kavu, a sutradan se pojavili odjeveni u odjeću i modne dodatke u potpisu dizajnera koji se nalazi pult do njih. Osmijeh, ples i zagrljaji su bili uobičajena pojava, posebice kada bi se izlagači poznali sa svojim stalnim kupcima koje su do ovog vikenda poznavali tek preko društvenih mreža. Bio je to dokaz da je MODAMO.kreARTiva uistinu tvornica lijepih stvari. I osjećaja, dodali bismo!

kreartiva best atmosfera 01

kreartiva best atmosfera 02

kreartiva best atmosfera 03

kreartiva best atmosfera 04

kreartiva best atmosfera 06

#3 FOTOGRAFIJE KAO USPOMENA

U moru digitalnih fotografija, posebice je danas užitak imati 'pravu' fotografiju koju možete staviti na radni stol kao vječnu uspomenu na druženje i lijepe emocije s dragim ljudima. Upravo nam je to na ovogodišnjem Festivala priuštila MEGGLE INSTAfotkalica ispred koje smo rado pozirali sa luckastim Active protein rekvizitima kao što su slušalice, bicikl ili medalja. Sjajno je bilo gledati prijateljice ili roditelje s djecom kako se smiješe i grle ispred objektiva i uživaju u svojim fotografijama koje ostaju kao vječna uspomena na naše kreARTivno druženje.

kreartiva best meggle 01

kreartiva best meggle 02

kreartiva best meggle 03

kreartiva best meggle 04

 

#4 KREARTIVNA AVANTURA NA KOTAČIMA

Putovati od Mostara do Sarajeva u novom, redizajniranom Renault Cliu je bila prava avantura. Naš brendirani Clio je bilo teško ne primijetiti, pa smo često, čekajući zeleno svjetlo na semaforu ekipi u susjednom automobilu dodavali brošure i dogovarali druženje na Festivalu. Bila je to prava kreARTivna avantura koja je rezultirala novim poznanstvima i anegdotama.

kreartiva best renault 01

kreartiva best renault 02

#5 KREARTIVNI POSJETITELJI I IZLAGAČI

Oba dana Festivala je bio užitak promatrati odjevne kombinacije naših izlagača i posjetitelja. Redom odjeveni u bh. dizajn i upečatljive modne komade su uistinu bili dosljedni street style izvještaja iz europskih modnih metropola, a mi smo presretni jer smo najupečatljivije kombinacije zabilježili foto objektivom dragog Edvina Kalića, stoga, ako već niste, obavezno pogledajte galeriju street style fotografija prvogi drugog dana Festivala.

modamo kreartiva street style 02

modamo kreartiva street style 03

modamo kreartiva street style 05

modamo kreartiva street style 13

Priznajemo da imamo i šestu najdražu stvar na Festivalu, a to bi bila suradnja s dragom ekipom iz INTERA Tehnološki park koji su se spremno ukrcali i odvozili s nama ovu kreARTivnu vožnju zvanu Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva.

kreartiva best sator intera

Sigurni smo da ćemo zajedno ispričati još puno lijepih priča, a do neke sljedeće, svakako nas pratite na modamo.info i intera.ba.

modamo kreartiva ana dijana

Vidimo se i dogodine! 

 

Foto: Edvin Kalić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: