MODAMO.radionica: DIY novogodišnje dekoracije koje će svaki kućni party pretvoriti u nezaboravnu zabavu

BONJOUR.CLUB
29.12.2018.
Doček nove godine u udobnosti doma sve je češći odabir mnogih od nas. Mirna večera uz probrani meni i drage prijatelje daleko od gužve i bukve ima sjajan potencijal da vam postane najljepša u godini. Naime, upravo je takav tip dočeka nove godine odličan način da se odmaknete od užurbanog tempa koji vas pratio kroz proteklih dvanaest mjeseca. Za organizaciju sjajne kućne zabave, potreban vam je ukusan meni, neodoljivi kokteli, društvene igre te dekoracije koje će začiniti atmosferu i kreirati topao ambijent. A kada su pitanju DIY ukrasi koje možete i sami izraditi, u suradnji s Lavanda flowers and design otkrivamo par jednostavnih i pristupačnih trikova.


#PRSKALICE S PRIKLADNOM PORUKOM KAO POKLON ZA SVAKOG GOSTA
Uzmite manji komad papira na kojem ćete moći ispisati prikladan novogodišnji natpis te izbušite jednu rupicu s gornje i jednu s donje strane papira. Provucite prvo dvije prskalice kroz gornju, a zatim i donju rupicu, te ih dodatno ukrasite i mašnom od kanape ili trake.

novogodisnjeodluke 01

 

#IZRADITE NOVOGODIŠNJE NATPISE I OKAČITE IH PO DNEVNOM BORAVKU
Iznad stola za objed, kuhinje ili duž dnevnog boravka. Izaberite natpis koji se savršeno uklapa u vaš interijer i odgovara karakteru vašeg društva i neka visi kao topla dobrodošlica gostima. Na ovom linkumožete potražiti nekoliko sjajnih besplatnih blagdanskih dekoracija.

novogodisnjeodluke 03

novogodisnjeodluke 06

#SIMPATIČNE PORUKE ZA VAŠE GOSTE
Pripremite personalizirane poruke za vaše goste koje možete posložiti i na tanjur. Neka ih vaš znak pažnje motivira, inspirira i da uvod u čarobnu novu godinu.

novogodisnjeodluke 05

#HELLO 2019.!
Iako je možda klišej, ukrasi s oznakom '2019'. također su itekako dobrodošli. Potaknut će dobro raspoloženje i nasmijati vas Brojke možete izraditi od debelog papira u zlatnoj boji te ih učiniti blještavim uz pomoć šljokica. Savjet plus: umjesto jedne brojke od papira, dodajte ukras koji već imate u domu a koji može vjerno predstaviti taj broj, poput ovog tanjura s medenjacima koji je slatka zamjena broju 0.

novogodisnjeodluke 08

#PERSONALIZIRAJTE NJIHOVO MJESTO ZA SJEDENJE
Oko salvete omotajte kanapu s kojom čete učvrstiti borovinu i prije vezanja mašne, na sam čvor dodajte i štapić cimeta. Oblikujte mašnu i na rub kanape dodajte mali papirić s imenima vaših gostiju.

novogodisnjeodluke 10

 

Dekoracije: Lavanda flowers and design
Foto: MODAMO.info

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: