Mihano Momosa predstavio još jednu divnu kolekciju vjenčanica

VJENČANJA
10.7.2019.

Prije nekoliko dana, na društvenim mrežama brenda Mihano Momosa smo vidjeli prve kreacije iz nove bridal kolekcije koje su dale naslutiti da nas čeka još jedna itekako zanimljiva modna bajka. Jučer je i objavljena cijela kampanja na koju ćete teško ostati imuni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Mihano Momosa timu, imperativ je pružiti ženama mogućnost da pokažu svijetu pravu sebe, koristeći se univerzalnim jezikom istančanog stila pa je ova ideja primijenjena na kolekciju Bridal 2019.


Bridal kolekcija, odana vizualnom identitetu modne kuće, kreirana je u duhu romantičnog, ali modernog stila. Kolekcija je bogata jednostavnim i klasičnim krojevima, dok asimetrija i ručno šiveni detalji daju pečat jedinstvenosti ovim komadima. Haljine i kombinezoni, izrađeni od svile, čipke, tila i perja, nude širok spektar stilova uz iskorak iz koncepta 'konvencionalne' bijele boje s blijedo ružičastom, zadržavajući time nježnost bridal komada.


Pažljivo krojene siluete daju čvrstu strukturu modelima, dok lagani materijali pružaju ugodnost. Blijedo rozo srce na haljinama, inače lajtmotiv kolekcije, na kojem su ispisane simbolične poruke i zavjet ljubavi, simbolizira romantičnu ljubav i spoj modernih i tradicionalnih vrijednosti.

Kako bi upotpunili kolekciju, dodana joj je Hexagon mini torba u dvije nove boje: bijeloj i svijetlo ružičastoj. Modni je to dodatak koji će savršeno zaokružiti svaki look i dati mu notu edgy chica.

 


***
Kreativni direktor: Mihailo Anušić
Art direktor: Adem Grljević
Fotograf: Dušan Petrović
Model: Jelena Tešić
Make up: Zlata Blagojević
Hair: Aleksandar Gligorievski
PR: Ana Šegina, Slađana Radanović

VJENČANJA , 10.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Dušan Petrović

Podijeli:

Posljednje objavljeno