35 fotografija koje pokazuju opušteniju i intimniju stranu najvažnijeg modnog bala u godini

MODNE VIJESTI
4.5.2020.

Svake godine, prvi ponedjeljak u 5. mjesecu rezerviran je za otvorenje izložbe i bal koji se održava u Metropolitan muzeju u New Yorku – MET galu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama izložba donosi modnu retrospektivu na određena poglavlja, dizajnere ili određene stilove u modi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema ovogodišnje MET izložbe i bala je prolaznost vremena i njegova povezanost s modom - “About Time: Fashion and Duration”.
Svake godine, tema izložbe diktira i dress code gostiju koji kroz svoje modne odabire odgovaraju na temu. 
U organizaciji ovog važnog društvenog eventa koji se sastoji od izložbe, crvenog tepiha i samog bala koji je ujedno i donatorska večer, uz organizacijski tim Metropolitan muzeja sudjeluje Anna Wintour koja odlučuje o popisu gostiju, rasporedu dolaska poznatih imena, odabiru jelovnika, rasporedu sjedenja, pa i korištenju društvenih mreža tijekom večeri. 

Svaki detalj eventa pomno je određen, a kroz ovu glamuroznu zabavu, Anna daje i dodatnu važnost pojedinim imenima (kroz odabir gostiju, domaćina eventa…). 
Po prvi put, od 1948.godine, kada je i održana prva MET gala, ova godišnja manifestacija je pomaknuta na neodređeno. Naime, u skladu s globalnom pandemijom event je odgođen. 
Danas, 4.5. se trebao održati bal, zbog čega je uredništvo američkog Voguea odlučio kroz zanimljive članke dodatno posvetiti pozornost važnosti MET gale.

Jedan od njih upravo su najzanimljiviji backstage trenutci s posljednjih šest gala zabava uhvaćenih kamerom Phila Oha, omiljenog street style fotografa.
Fotografije nas vode u backstage eventa i pokazuju ležerniju stranu cijele priče. Koliko je izazovno u raskošnoj toaleti izaći iz auta, koliko asistenata popravlja look poznatih dama prije izlaska na crveni tepih, gdje se poznate dame druže nakon završetka službenog dijela crvenog tepiha…, saznajte kroz fotografije u nastavku. 
I da, ne zaboravite sutra u 12:00 h kliknuti na službeni Vogue YouTube profil gdje će se Anni Wintour u nešto intimnijoj proslavi eventa pridružiti i Florence Welch te Virgil Abloh te svim modnim entuzijastima, makar online, dati dozu inspiracije, umjetnosti i glamura. 

MODNE VIJESTI , 4.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

vogue.com /Phil Oh

Podijeli:

Posljednje objavljeno