Meghan Markle nas kroz video vodi iza kulisa nastanka njene modne kolekcije

MODNE VIJESTI
22.8.2019.

Još početkom mjeseca, najavljeno je da Meghan priprema capsule kolekciju poslovne odjeće koja će imati i jako važnu svrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Linija je dizajnirana kako bi podržala rad dobrotvorne organizacije Smart Works, s kojom Meghan od ranije surađuje kroz razne projekte. Smart Works podržava i pomaže nezaposlenim ženama da steknu poslovne vještine, kao i da se uspješno pripreme za intervju za posao - od pisanja životopisa do odabira odjeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovoj uzbudljivoj kolekciji, vojvotkinja od Sussexa surađuje s lancem dućana Marks & Spencer, John Lewis te Jigsaw u kojima će i svi komadi biti dostupni za kupovinukao i dizajnericom Misha Nonoo, koja je Meghanina dugogodišnja prijateljica.

Meghan u posjeti Smart Works organizaciji 

Za svaki predmet koji kupi kupac iz ove kolekcije, jedan će se donirati u dobrotvorne svrhe. Ne samo da to omogućuje da budemo dio priča i drugih ljudi, nego nas i podsjeća da smo svi zajedno u ovome.“ - komentirala je Meghan za magazin Vogue ovu suradnju.

Jučer je na Instagram profilu @sussexroyal objavljeno i par zanimljivih backstage videa sa snimanja lookbooka kolekcije. Naime, Meghan je nenajavljeno posjetila snimanje kolekcije i razgovarala s damama koje će biti modeli za ovu kampanju. Da su se uistinu odlično zabavile, kao i da nas čeka itekako zanimljiva modna priča, pokazat će vam i ovaj video.Jedva čekamo vidjeti i vizuale kampanje!

MODNE VIJESTI , 22.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno