Mean Girls reunion: Još uvijek srijedom nosimo pink! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mean Girls reunion: Još uvijek srijedom nosimo pink!

Tekst:

Nevena Divčić

FILMOVI & SERIJE
2.11.2023.

Veći dio glumačke ekipe filma Mean Girls ponovno se okupio za snimanje nove Walmart reklame koja služi kao mini nastavak tinejdžerske komedije iz 2004. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dio sjajne filmske ekipe se našao u ulogama odraslih kako bi najavio Walmart aktivnosti za dolazeći Black Friday.

Lindsay Lohan (Cady) je u ovom kratkom nastavku preuzela ulogu North Shore školskog savjetnika za usmjeravanje te pokušava uspostaviti cool i blizak odnos s učenicima koji ne uzvraćaju u skladu s njenim očekivanjima.

 Lacey Chabert (Gretchen) je cool mama! Ili bar ona vjeruje u to. Njena uloga je izrasla u najbližu kopiju Reginine cool mame iz Mean Girls filma, a moramo priznati da nam u ovom nastavku zaista nedostaje bar jedna scena s Reginom.

Gretchen je mama koja snima nastupe svoje kćerke i njenih drugarica na školskim predstavama i dolazi po njih kako bi nakon nastave produžile u shopping. Pogađate gdje? Walmart!

 Amanda Seyfried (Karen) u jednoj od scena rekreira svoju slavnu scenu s kraja filma, o dojavi vremena, uz informisanje da postoji "30% šanse da je već srijeda", a kroz svaku sekundu s njom jasno je da je njen šaljivi karakter ostao potpuno isti kao u filmu. Osim "The Plastics" u reklami se pojavljuju i Rajiv Surendra poznat po svojoj ulozi matematičara i Demian, jedan od najdražih likova ovog teen filma, a rame uz rame s njima je i Missy Elliott.

Nakon ove reklame ideja snimanja nastavka filma nam zvuči još bolje nego ikada prije! No, pretpostavimo "it's not going to happen", bar ne uskoro.


Walmart reklama* * *
Naslovna fotografija: @prettylittlething

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno