Material Girl by Madonna - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Material Girl by Madonna

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
1.7.2010.

Madonna je oduvijek bila poznata po svom načinu odijevanja. Godinama nosi špicaste grudnjake, donje rublje, lateks i mnoge druge outfite koji su joj priskrbili epitete modne ikone, a u suradnji sa svojom kćeri Lourdes, koju već mnogi prozivaju novom modnom ikonom,  pripremila je kolekciju odjeće za sve mlade trendseterice. „Material Girl je spontana i neustrašiva individualka koja izmišlja vlastite modne trendove. Ona se nikada ne boji odvažnog i kreativnog izričaja. Na nju utječe glazbeni izričaj, ples i Hollywood!“, prokomentirala je Madonna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolekcija je namijenjena mladim djevojkama, a kombinacija je rock izričaja, boho stila i 80-ih. Sastoji se od haljina, blejzera, sakoa s mnoštvom dugmića, mnoštvo nakita, obuće i naravno suknjica, karirane odjeće i zakovica.
Osim toga, mlada Lourdes je pokrenula vlastit blog na kojem piše sve o svom novom modnom pothvatu.

Totalno ludujem za hlačicama iz osamdesetih, one u kojima izgledate malo veći, visokog struka i širih nogavica. U njih obožavam uguranu grunge košulju. Pomalo štreberski, ali meni izgleda fenomenalno. Općenito sam veliki obožavatelj osamdesetih što je naprosto fenomenalno jer je Material Girl kolekcija inspirirana njima.“- prokomentirala je Lourdes.

Kolekcija će biti prikazana u Macy's-u 3. kolovoza, a cijeli svijet će tada moći doznati koja je to slavna osoba koja se krije iza epiteta Material Girl . U javnosti su procurili priče da je Material Girl djevojka iz popularne serije, koja njeguje stil sličan onome iz kolekcije, a ako nas pitate, sigurni smo da je titula pripala Taylor Momsen koja glumi u popularnoj seriji Gossip Girl .

Vrijeme će pokazati jesmo li bili u pravu, a do tada pogledajte prve fotografije Madonnine kolekcije.

 

Image

 

Image

 

 Image

 

Image

 

 Image

 

 Image

 

Image

 

 Image

 

 Image

 

 

D.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno