Malo i Veliko Plivsko jezero u blizini Jajca kao prava oaza u prirodi koju ćete htjeti posjetiti - Bonjour.ba - bh.lifes...

Malo i Veliko Plivsko jezero u blizini Jajca kao prava oaza u prirodi koju ćete htjeti posjetiti

Tekst:

Marija Perić

PUTOVANJA
8.8.2021.

Ova dva jezera blizu Jajca osvojiti će vas svojim zelenilom i prekrasnim pogledom na netaknutu šumu uz šum vode i zvuk ptica i zrikavaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ljubitelji prirode i izleta, neće htjeti propustiti posjetu ovom mjestu koje pored nestvarno lijepih prizora, krije i staze za šetnju kao i popratni sadržaj u kojem će uživati svi uzrasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čari Plivskog jezera prepoznate su kroz dugi niz godina, gdje su ljudi ovu adresu birali za adrenalinske sportove, pecanje i odmaranje.

U sklopu sadržaja koje nude Malo i Veliko Plivsko jezero možete iznajmiti čamac i doživjeti Plivsko jezero na drugačiji način. Svaki kutak ovih jezera istražiti ćete i ako unajmite bicikl za vožnju, a ako dolazite obiteljski, vaša djeca će uživati u Kids Parku. Više informacija otkrijte ovdje.

Tu su dakako i povijesni mlinčići koji se nalaze između Malog i Velikog Plivskog jezera, a u blizini možete posjetiti i Plivski vodopad pored Jajca.

Foto: @doounias

Za više fotografija prelistajte dalje.

VELIKO PLIVSKO JEZERO

 ***

***

***

MALO PLIVSKO JEZERO

***

***

***

***

Naslovna fotografija: @samirbeharic
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno