U Gradačcu se nalazi odlično mjesto za odmor s prijateljima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U Gradačcu se nalazi odlično mjesto za odmor s prijateljima

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
15.9.2023.

Spremni ste za filmski odmor na jezeru, u kolibici uz šumu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Onda je ovo idealna lokacija za vas. U Gradačcu, u zaljevu s pogledom na jezero Vidara, okružene prirodom i zelenilom smjestile su se dvije Magaze.

Magaze de Luxe nose nazive po selima iz kojih potiču, odnosno iz sela u kojem je svaka od njih pronađena, rasklopljena te zatim dovezena kako bi joj se udahnuo novi život u sklopu ove priče. Magaze Skukrić i Međiđa nose i redne brojeve koji predstavljaju redoslijed kojim su došle na ovo područje. 

 Magaze imaju kapacitet za boravak šest i sedam osoba. Osim okruženja koje će vas podsjetiti na filmski scenarij i bajkovite prizore, dok ste na jezeru Vidara u sklopu ove dvije kolibe imate priliku uživati i u sunčanju, ribolovu, vožnji čamcem i mnoštvom drugih aktivnosti, sami ili s dragim ljudima. 

 Opuštanje na jezeru 

Skukrić i Međiđa su opremljene tako da imate sve što vam je potrebno za opuštajući boravak na jezeru. Terasa okružena zelenilom i pogledom na jezero će vam omogućiti da se prepustite uživanju i odmorite. Pored toga, na raspolaganju vam je oprema za roštilj, čamac, igralište i oprema za ribolov.
Ovakvo uređenje i udaljenost od gradske buke Magaze čine odličnim mjestom za odmor s porodicom, prijateljima i organizovanje intimne proslave u najužem krugu bliskih ljudi.

* * *
Foto: Magaze de Luxe

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno