Ovaj jedinstveni detalj odličan je dodatak vjenčanjima i zabavama, ali i poklon! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj jedinstveni detalj odličan je dodatak vjenčanjima i zabavama, ali i poklon!

Tekst:

Nevena Divčić

VJENČANJA
6.7.2024.

Tražite li dodatnu inspiraciju za proslavu ili poklon za blisku osobu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ljubav u novinama je savršen dodatak za sve koji žele nešto posebno i unikatno za svoje vjenčanje ili proslavu. Ne samo da će vaši gosti biti oduševljeni, već ćete imati i predivne uspomene koje ćete čuvati cijeli život. Osim toga ovaj detalj je i simpatičan izbor ako prijatelje želite iznenaditi jedinstvenim poklonom
Stranice novina personalizujte uz željene fotografije, naslove i citate te tako prilagodite ovaj detalj svojim potrebama. Odlično će izgledati kao pozivnica za vjenčanje, poklon za kumu ili jedinstven dar i detalj na proslavi djevojačkog.
Kombinujte svoje omiljene pjesme, važne datume i fotografije za jedinstven izgled Ljubavi u novinama. Ovaj tim najavio je i novu uslugu koja vraća u vrijeme intriga i glamura. Od skora možete naručiti i personalizovane poruke i priče u stilu legendarne Lady Whistledown iz popularne serije Bridgerton.

"Želite li iznenaditi prijatelja ili voljenu osobu jedinstvenom pričom o njima, napisanom s dozom misterije i elegancije? Naše poruke će donijeti dašak prošlih vremena i očarati svakog ko ih pročita. Svaka priča je pomno osmišljena i prilagođena kako bi odražavala karakter i posebnost osobe o kojoj se piše." - podijelilo je ovaj tim na svom Instagram nalogu.


* * *
Foto: @ljubav.u.novinama

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno