Little Cottage Dream: Osvojite noćenje za sebe i prijateljicu u preslatkoj kolibi u Ponijerima s prekrasnim pogledom! -...

Little Cottage Dream: Osvojite noćenje za sebe i prijateljicu u preslatkoj kolibi u Ponijerima s prekrasnim pogledom!

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
14.11.2021.

Pisanje o zanimljivim i inspirativnim pričama koje dolaze iz BiH jedna je od omiljenijih strana našeg posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da govorimo o mladim talentovanim ljudima, interijerima, brendovima sa #MadeInBiH etiketom ili prekrasnim mjestima u BiH koje možete posjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna takva priča je vezana za malu vikendicu na Ponijerima, Little Cottage Dream, koja odmah krade simpatije toplinom, pomno biranim detaljima i šarmom koji krade simpatije na prvu.

Little Cottage Dream se nalazi na Ponijerima, planinskom izletištu na visini od 1200m, udaljen 20km od centra grada Kaknja.Nedaleko od Ponijera se nalazi i Park prirode Tajan.

Ova je kućica savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnice, kako za goste iz BiH, tako i za goste iz drugih zemalja.

Zašto ovo mjesto privlači pažnju mnogih?

LIttle Cottage Dream je okružen prirodom, što svakako privlači pažnju, međutim interijer je taj koji osvaja simpatije mnogih.

Veliki portal koji se nalazi u dnevnom boravku je statement dio ove vikendice, a sa staklenog portala se pruža prekrasan pogled na prirodu.

Pogled na šumu ukrašenu snježnim velom je upravo jedan od razloga zbog kojeg mnogi kliknu REZERVIŠI ODMAH.

U dnevnom boravku se nalazi i baršunasti kauč u zelenoj boji, a zid iza krasi kolaž fotografija u čijem centru se nalazi goblen u zlatnom okviru, baš poput onog iz kuća naših baka.

Stolicu, komodu, kao i stare stoliće za kafu, su vlasnici sami restaurirali.

Interijer je upotpunjen i kuhinjom u svijetlo plavoj boji sa dodatkom cozy trpezarije, uz stol koji su vlasnici također sami napravili.

Ni kupatilo nije sasvim obično u ovoj vikendici, te nam se posebno dopao stakleni umivaonik koji se nalazi na drvenoj podlozi, koji su sami kreirali.

Uske stepenice pored kupatila, vode vas u prostranu spavaću sobu u potkrovlju. Uređenje interijera spavaće sobe i donjeg sprata se razlikuje dosta po izboru boja.

Dok u donjem dijelu vikendice vladaju svijetle boje, spavaća soba je uređena u zemljanim tonovima, za smirujući efekat.

Vanjski dio je također zanimljivo uređen sa drvenim vanjskim namještajem i pergolom sa bijelim zavjesama.

Više informacija o smještaju i rezervacije možete napraviti na Airbnb stranici, a ne zaboravite ih zapratiti i na Instagram i Facebook profilu.

Osvojite noćenje za sebe i prijateljicu u Little Cottage Dream! 

Svojim čitateljicama želimo pružiti bonjourastična iskustva kroz sadržaj koji kreiramo, a ne sumnjamo da će noćenje u ovom sanjivom okruženju biti jedna od uspomena koju ćete dugo pamtiti i rado se sjećati! 

Upravo zbog toga darujemo vas s 2 noćenja u ovoj prekrasnoj kolibi u šumi, a kako biste se igrali s nama, posjetite Bonjour.ba Instagram profil gdje vas ispod ove objave očekuju svi detalji.
Igramo se na Bonjour.ba Instagramu do 22.11. u 12h, kada ćemo unutar ovog članka objaviti jednog dobitnika 2 noćenja za 2 osobe u Little Cottage Dream. 
Sretno! 

***

Dragi naši, ovaj nagradni natječaj je završen. 

Draga @duska.kovacevic, čestitamo, osvojili ste 2 noćenja u ovoj prekrasnoj kolibi. 
Zamolit ćemo vas da se javite na email [email protected] za daljne info oko rezervacije. 
Hvala vam jer ste se igrali s nama.

* * * 
Fotografije: @littlecottagedream 
Tekst: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno