Vlasta weddings duo zabilježio je vjenčanje Liama i Nicole - donosimo sve detalje! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vlasta weddings duo zabilježio je vjenčanje Liama i Nicole - donosimo sve detalje!

Tekst:

Nevena Divčić

VJENČANJA
7.6.2024.

Liam Stewart, hokejaš i sin Roda Stewarta prije nekoliko dana oženio se u Dubrovniku na tvrđavi Lovrijenac sa svojom srednjoškolskom, dugogodišnjom ljubavi – Nicole Artukovich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nicole vuče korijene iz Hercegovine te je ova priča iz više različitih uglova interesantna, pored internacionalne publike, medijima i publici i u regionu. Vjenčanje Liama i Nicole svojim objektivom je zabilježio dobro poznati Vlasta weddings dvojac te ovaj put iz prve ruke dobijamo ekskluzivne detalje i fotografije proslave. 

Detalje o atmosferi vjenčanja s nama je podijelila Emina Gavrić, iz dvojca Vlasta Weddings.
Znamo koliko je vaš dosadašnji rad uspješan i koliko sjajnih priča ste kreirali. Kako je bilo raditi ovaj put priču sa celebrityjem?

Jako smo zadovoljni kako je ova sezona počela, a ovo nije prvi put da radimo vjenčanja poznatim osobama, s tim da su to do sada bili privatniji događaji kojima javnost nije imala nikakav pristup. 


 

Na Instagramu smo vidjeli jedan dio atmosfere i Vladanovog plesa. Da li inače uspijete uživati na vjenčanjima i biti dijelom atmosfere ili je ova proslava izuzetak? 

Mi ovaj posao prije svega jako volimo i uživamo na svakom vjenčanju. Potrudimo se upoznati svaki naš par dosta prije vjenčanja da bi bolje razumjeli njihove želje i očekivanja. Liam i Nicole su bili jako pristupačni i otvoreni za komunikaciju od početka, rekli su nam da će plesati i po kiši ako treba, ali na sreću kiša je prestala uvečer i imali su jedan od najboljih partija koje smo ikad vidjeli.
Vladanu ovo nije prvi put da pleše na vjenčanju (ja ne znam plesati) i to svaki put izazove ovacije i oduševljenje. Mi nekako sami osjetimo i procijenimo da li je neki wedding party za toga ili ne pa smo na nekim vjenčanjima otvoreniji i opušteniji nego na drugima. Sa većinom naših parova ostanemo i prijatelji jer ostvarimo super konekciju sa njima prije i tijekom vjenčanja i nama je taj client experience koji pružamo našim mladencima bitan koliko i same fotografije. Trudimo se biti dosta više od samo fotografa taj dan. 
Pred nama je sezona ljetnih vjenčanja, koje trendove već sada predviđate da ćemo viđati u mjesecima pred nama?

Što se tiče trendova iskreno ne vidim nešto drastično drugačije nego do sada, naši klijenti su uglavnom stranci neopterećeni očekivanjima drugih i oni prave vjenčanja po svojoj mjeri i ništa se ne podrazumijeva.. što je nama super. Svaki par i svako vjenčanje su priča za sebe i iako tako možda ne izgleda na Instagramu stvarno ni jedno nije isto. Radujemo se jako i ostatku sezone jer mislim da nam je ovo definitivno najbolja godina do sad.

 Pogledajte još fotografija atmosfere vjenčanja o kojem SVI govore


* * *
Foto: Vlasta Weddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno