That's amore: Zavirite na Lamijino i Armanovo vjenčanje na jezeru Komo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

That's amore: Zavirite na Lamijino i Armanovo vjenčanje na jezeru Komo

Tekst:

Nevena Divčić

VJENČANJA
9.1.2024.

“Imaš li nešto planirano za 16.9. naredne godine?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovim riječima je Arman zaprosio Lamiju, uz jedan od najromantičnijih zalazaka sunca. Mi vam sada kažemo, ako ste imali planirano nešto za narednih nekoliko minuta – to odložite i s nama uživajte u detaljima ovog vjenčanja smještenog u Sarajevu i Italiji.
S obzirom na to da su imali dovoljno vremena za organizaciju vjenčanja, pripreme su protekle opušteno i bez žurbe, što se ogleda u svakom pomno odabranom detalju. Lamija i Arman od početka su vođeni idejom da žele ceremoniju na otvorenom, koju će u pozadini pratiti zvuk violine.

“Odabir dekoracija za samu ceremoniju bio je i najzahtjevniji. Vrlo brzo smo došli na ideju koju su studio Šare i cvjećara Džan uspješno realizirali. S obzirom na to da smo već ranije dogovorili after wedding shoot na jezeru Komo, sa divnim Eminom i Vladanom, Vlasta Weddings, na dan vjenčanja željeli smo što više fotografija sa porodicom i prijateljima, lijepih trenutaka, emocija koje samo fotografija može sačuvati od zaborava.”ispričala je mladenka Lamija za Bonjour.ba. 
That’s amore! 

Prvi detalj koji je nama privukao pažnju i koji je zaslužan za naše virtuelno zavirivanje na ovo vjenčanje je Lamijin veo. Na donjem dijelu izvezena su njihova imena, datum vjenčanja i jedno jednostavno, a veselo – That’s amore!
Zanimaju li vas i ostali detalji koji se odnose na Lamijinu vjenčanicu?
“Ja sam odabrala dvije haljine, prva haljina je duga i elegantna. Dok je druga haljina custom made, svilena mini haljina sa ručno šivanim cvjetićima, moja ideja i savršeni Budoar atelier. Kada sam došla na prvu probu i prvi put vidjela haljinu, tačno sam znala da su Jimmy Choo štikle perfect match.” - rekla nam je Lamija.
Vjenčanicu je dizajnirala Ines, Ines atelier, a drugu mini haljinu i veo Budoar atelier. Arman je Lamiju elegantno pratio u crnom smokingu, crnim lakovanim cipelama i bijeloj košulji, a poseban detalj su manžetne Omega.Can’t help falling in love with you…

U skladu s romantičnim That’s amore nismo ništa manje lijep odabir očekivali pri izboru pjesme za prvi ples. 
“Pjesma koju smo odabrali za prvi ples je cover “Can’t help falling in love with you”, Andrea Bocelli, prije svega zbog prekrasnih stihova, ali i savršene interpretacije slavnog italijanskog tenora. Nekako izvanvremenska, kao stvorena za valcer.”
– dodala je Lamija.

Za dobru zabavu do dugo u noć zaslužan je Berin Buturović, a fotografije bliskih prijatelja i porodice nastale su objektivom Vlasta weddings. Ostavljamo vas da uživate u ostalim detaljima, kadrovima i putovanju do jezera Komo


* * *
Foto: Vlasta weddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno