Dolce far Niente: U parku u Sarajevu smo organizirali šarmantan piknik, kakav i vi možete kreirati s prijateljicom - Bon...

Dolce far Niente: U parku u Sarajevu smo organizirali šarmantan piknik, kakav i vi možete kreirati s prijateljicom

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
12.9.2022.

S mnogo vitamina D i napunjenih baterija, vratili smo se u grad i uživamo u ugodnim ljetnim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onaj osjećaj slobode i poletnosti koji vežemo uz more, još uvijek vrlo lako možemo rekreirati uz ugodnu deku pod nogama, sunčeve zrake, pogled u zelenilo i plavo nebo, ali i zalogaje uz koje piknik postaje baš kao s Pinteresta! 

Već smo vam ranije pisali o zanimljivim lokacijama za piknik u Sarajevu, sada je pravo vrijeme da pozovete prijatelje i uživate u zlatnom dijelu ljeta.
Za vas smo kreirali i listu za organizaciju piknika uz Schweppes Pomegranate, koji motivira da sa stilom, neovisno gdje se nalazimo, slavimo naš karakter i male, velike životne trenutke.
Bosi, okupani sunčevim zrakama, kreirali smo popis koji vrijedi pratiti za organizaciju savršenog druženja pod sunčanim nebom. 

Korpa za piknik


U nju dodajte dasku za serviranje, par čaša koje čuvate za posebne prilike (poput ove) :), tanjure, dekicu i papirnate salvete, ali i svježe cvijeće. Buket kreirajte od cvjetova iz vlastitog vrta ili poljsko cvijeće pretvorite u zvijezdu šarmantnog, pomalo boho buketa. Kako biste kreirali atmosferu poput one u talijanskim bistroima, dodajte karirani stolnjak.
 Gourmet osvježenje koje donosi savršen miks omiljenih aromaNaš odabir je pao na omiljene sezonske voćne arome uz par homemade namaza. Za dašak talijanske kuhinje, dodajte i rajčice iz bakinog vrta, masline i maslinovo ulje.  
Kada je u pitanju osvježenje, bogatstvo okusa dobit ćete uz Schweppes Pomegranate s narom koji spaja pjenušavost, omiljene arome i nježno-gorki okus. Uživajte u njemu ispijajući ga iz kristalnih čaša, te priredite si posebnu proslavu. 

 


SPF je i dalje važan


Svakako spremite i kremu za sunčanje, kao i šešir, kako ništa ne bi pokvarilo uživanje i proslavu ljeta.
Ili poput prave Talijanke, nosite maramu u kosi.

 


Fotografirajte


Postoji li posebniji osjećaj od prelistavanja fotografija u albumu ili notifikacije na vašem mobitelu koja vas podsjeća na neodoljive uspomene koje ste kreirali na ovaj datum prije godinu ili više?
U svakodnevici više trebamo dokumentirati i slaviti sa stilom male trenutke poput piknika u susjednom parku. 

 

***
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci