Kuharica koja psuje? Predstavljamo vam Thug Kitchen! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kuharica koja psuje? Predstavljamo vam Thug Kitchen!

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
30.11.2014.

Kada su u pitanju savjeti za kuhanje, obično ih očekujemo dobiti od neke ljubazne gospođe ili simpatičnog kuhara koji su svojim inovacijama u kuhinji zaslužili emisiju na nekom od kulinarskih TV kanala ili svoje mjesto na polici s kuharicama u knjižari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thug Kitchen ima potpuno drugačiji koncept i nudi jednako dobre recepte servirane uz - dozu psovki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripravljanje hrane obično se prezentira uz lagane i tople riječi i povezuje s okupljanjem obitelji za stolom i načinom da ugodite bližnjima. Iznenadit će vas stoga da postoji kuharica koja svoje recepte dodatno začinjava riječima bitch, fuck, shit, motherfucker...

Upoznajte Thug Kitchen, vegansku kuharicu koja ima za cilj "verbalnim zlostavljanjem natjerati ljude da jedu zdravije" i ponosi se motom: "Eat like you give a fuck."

Da promovirati zdravu prehranu i korištenje svježih namirnica u kuhinji ne mora podrazumijevati tepanje i fino upakovane rečenice dokazuje činjenica da je online projekt Thug Kitchen u samo dvije godine postojanja prikupio zavidnu bazu obožavatelja diljem svijeta zbog čega je dobio i svoju ukoričenu verziju.

Iza kuharice stoje Matt Holloway i Michelle Davis (u videu se pojavljuju kao par koji jede kokice oko 1:26) koji za sebe kažu da su odrasli uz uobičajenu prehranu koja je podrazumijeva konzervirana i gotova jela i brzu hranu, sve to pod izlikom da su svježe namirnice preskupe i da je kuhanje gubitak vremena. S godinama, sami su se uvjerili da to nije istina, ali ipak se nisu mogli poistovijetiti sa poetičnim i sladunjavim receptima na koje su nailazili. Upravo to nagnalo ih je da pokrenu blog na kojem će predstavljati jednostavne recepte na jedan ležeran način uz slobodno korištenje psovki i izraza koje ne očekujete u jednoj kuharici.

Thug Kitchen možete pratiti putem njihove službene stranice ili društvenih mreža, a svoj primjerak kuharice možete naručiti ovdje.

***

Naslovna fotografija: badmanners.com

Tekst: BONJOUR.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno