Kreirali smo besplatnu printable listu za kupovinu poklona koju možete preuzeti već danas!

POSAO & ŽIVOT
13.12.2020.

Iako blagdansko vrijeme uživa titulu najveselijeg doba u godini, nije tajna kako organizacija blagdanskog ručka i potraga za idealnim blagdanskim poklonom kreiraju i određenu količinu stresa u ovom periodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga smo u suradnji s brendom koji je stručnjak u organizaciji obveza kroz dan, produktivnost i kreiranje idealnih to-do lista, CHICovnik, kreirali printable listu koja će umanjiti blagdanski stres te pripomoći da fokusirani i produktivni pristupite kupovini sitnica za najmilije.


CHICovnik za 2021.godinu dolazi s rečenicom 'Girl you totally got this' kako bi vam svaki dan bila podsjetnik da uistinu možete u jednom danu naći (ili uz CHICovnik stvoriti) vrijeme za sve što želite. Sa više od 100 notes stranica, to-do listom, planer po satima i uz inspirativne poruke koje tjeraju osmijeh na lice, tko se ne bi veselio svakom sljedećem planiranju?

Kupi OVDJE - cijena 15 KM/7,70€ + dostava

Nedjelja poslijepodne savršeno je vrijeme za osmišljavanje i slaganje obveza i zadataka za naredni tjedan, a upravo je kupovina poklona aktivnost koja će vam pomoći da ovu obvezu završite na vrijeme i prije prevelikih gužvi.
Ovaj korak, ne samo da će uštedjeti vaše vrijeme nego će učiniti da uistinu uživate u blagdanskoj euforiji bez čekanja u dugim redovima. Uživajte u kreiranju popisa i ugodnu kupovinu želimo!


KLIK OVDJE ZA DOWNLOAD PRINTABLE LISTE ZA KUPOVINU POKLONA

Isprintajte listu doma, ispunite ju idejama za poklone i vodite se s njome prilikom kupovine. Uživajte!

POSAO & ŽIVOT , 13.12.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno