Sarajevski foto dvojac kreirao je romantične fotografije vjenčanja na jezeru Komo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarajevski foto dvojac kreirao je romantične fotografije vjenčanja na jezeru Komo

Tekst:

Nevena Divčić

VJENČANJA
5.6.2024.

Sa svojim romantičnim čarima i idiličnim prizorima, jezero Como svakog dana je sve popularniji izbor za vjenčanja ili fotografije u paru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, pored toga što volimo zaviriti na romantične lokacije, vjenčanja, vidjeti detalje i stajling, još više nas raduje kada su isti zabilježeni objektivima bh. fotografkinja i fotografa.
Romantične fotografije Francesce i Kerema na jezeru Komo kreirao je SAZU weddings dvojac. Sanela Zukić je ispred SAZU weddings prije samo nekoliko dana osvojila prvo mjesto u kategoriji Wedding fotografije na Sarajevo Photography Festivalu te samim tim još više uživamo u fotografijama koje su pred nama.
Francesca je Italijanka, Kerem je iz Turske te zajedno žive u Italiji, oboje su profesionalni modeli što dodatno dodaje čar fotografijama na ovoj lokaciji.
Dugi veo s biserima unio je u Francescin look poseban šarm, a fotografijama je dao dodatnu dozu romantičnosti. Jednostavna bijela vjenčanica dobila je na šarmu i elegantnim krojem, a u kombinaciji s efektnim naušnicama i podignutom kosom savršeno je istaknula ljepotu mladenke.
Uz naušnice, minimalistička ogrlica s biserima i narukvice dodale su posebnu dozu elegancije i tradicionalne šarmantnosti u cjelokupan look
Pogled na okruženje mladenaca i more u pozadini dodatno su doprinijeli načinu na koji je Sanela prenijela italijanski šarm koji cijela ova priča nosi sa sobom. 
Pogledajte još romantičnih fotografija ovog para


* * *
Foto: sazu Weddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno