4 popularne komedije u kojim glumi Jennifer Coolidge, a koje će razvedriti tmurne dane - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

4 popularne komedije u kojim glumi Jennifer Coolidge, a koje će razvedriti tmurne dane

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
21.1.2023.

Istinski filmoljupci, ali i one osobe koje vole skratiti vrijeme uz dobar film sigurno mogu navesti barem jedan naslov u kojem glumi slavna Jennifer Coolidge. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Generacija milenijalaca će vjerojatno navesti genijalnu scenu u Plavuši s Harvarda koja nam uvijek izmami osmijeh na lice, dok će oni nešto mlađi spomenuti ulogu u seriji The White Lotus za koju je ovih dana dobila nagradu Golden Globus. 

Bez obzira koji žanr volite, sigurni smo da ćete ovih dana tmurne dane poželjeti razvedriti uz humoristične i zabavne filmove Jennifer Coolidge. Upravo zato smo kreirali listu njezinih 5 must watch filmova.

Legally Blonde

Ovu listu započet ćemo s kultnim filmom u kojem glavnu ulogu ima slavna glumica Reese Witherspoon. Radnja filma fokusirana je na mladu Elle, zaljubljenicu u modu koja studira na prestižnom fakultetu.

American Pie

Ova filmska uspješnica na humorističan način prikazuje petoricu mladića koji žele istražiti i ući u svijet odraslih. 

A Cinderella Story

Ovaj tinejdžerski film s Hillary Duff u glavnoj ulozi donosi nešto drugačiju romantičnu komediju u kojoj Jennifer Coolidge glumi zlu maćehu baš poput one iz bajke o Pepeljugi. 

Beauty & The Briefcase

Romantična komedija iz 2010. godine prikazuje ljubavnu priču između spisateljice i šarmantnog mladića. Naime, Lane Daniels je dama koja želi dobiti posao u časopisu Cosmopolitan, no kako bi se taj san ostvario potreban joj je netko tko će biti tema njezine kolumne.


* * *
Naslovna fotografija: @jennifercoolidge

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno